Kitapyurdu diyorum.Benim su yeni buldugum site( galiba diyanet e bagli) en ucuzu ya.
Sonra kitapyurdu.
Kargo fiyati cok desemde ,Almanyadan siparis edip kargo derken daha mantiksiz. Kitapyurdundan daha fazla kitap siparis edip kargo fiyati derken Almanya fiyati ile ayni. Ama Almanya sitesinde kitap sayisi daha az. Amma dolandirdim lafi. Karisik cumle oldu. Toparliyamiyorum
Anlasildimi bari yazdigim
Hangisi oYav nasıl kitap aldıysam 1000Kitap'ta yok. Canım sıkıldı şimdi...
yaz bana ekleyeyimYav nasıl kitap aldıysam 1000Kitap'ta yok. Canım sıkıldı şimdi...
Hangisi o
Eki Görüntüle 3331188
Na şu. Ocakta çıkmış sanırım ocaktan beri kitabı satın alan tek insan benim galiba
Aa sen gönüllü kütüphaneci misin, eksik kitap bildirimi oluşturduydum gönüllü kütüphanecilerimiz bakacak yazdıyaz bana ekleyeyim
tamam yazdılarsa eklerler şimdi çok bekletmiyorlarAa sen gönüllü kütüphaneci misin, eksik kitap bildirimi oluşturduydum gönüllü kütüphanecilerimiz bakacak yazdı
Biri yazmadı yani sistemsel olarak çıkan bi bildirimditamam yazdılarsa eklerler şimdi çok bekletmiyorlar
aylar önce başvurmuştum sanırım geçen hafta onaylanmış
Merakımdan yazara baktımEki Görüntüle 3331188
Na şu. Ocakta çıkmış sanırım ocaktan beri kitabı satın alan tek insan benim galiba
Ay arkasında varmış fotisi abimizinMerakımdan yazara baktımsende görsen almazdın sanki
aaa dur ekleyeyim o zamanBiri yazmadı yani sistemsel olarak çıkan bi bildirimdiNe güzelmiş yav A aaa
eklenmiş zaten battal gazi gibi atıldım ama dgsjsgsjdaaa dur ekleyeyim o zaman
Aaa yuh ilgileniyorum demiş biri ve ilgilenmişeklenmiş zaten battal gazi gibi atıldım ama dgsjsgsjd
Memleketime gidip sadece Manisa yazıp bir de yalandan bir fotoğraf mi paylaşıyorsun? çok pis trip atacağım sana hazırlanMANİSA
Eki Görüntüle 3330923
Günaydın herkese
Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
@yosunlukek
Ya ben evdeyim bir hafta izinliyim. İlk karşıma çıkan şehir de Manisa oldu. TLF çok zor oluyorMemleketime gidip sadece Manisa yazıp bir de yalandan bir fotoğraf mi paylaşıyorsun? çok pis trip atacağım sana hazırlan
Bahanen kabul edilmedi.Ya ben evdeyim bir hafta izinliyim. İlk karşıma çıkan şehir de Manisa oldu. TLF çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?