Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Selam kızlar. Bende Jude’un küçük yaşta o kadar istismar edilmesine rağmen hala büyüdüğünde gidip erkeklerle sevgili olmayı denemesine şok oldum. Hele Williem çok ayıp etti bence. Jude ona bence aşık değildi. Gerçekten güvendiği bi dost gibi görmüştü. Zira başka türlü olsaydı ilişkiye girerken zorlanmazdı. Resmen Willem küçükken ben senin baban olcam diye Jude’u kaçıran papaz gibi davrandı. Önce yanında oldu her türlü destek oldu sonra gitti ben sana aşık oldum dedi. Jude ise Willemi kaybetmemek için kabul etti. Harolddan bile böyle bi şey bekledi. Çünkü gerçek hayatındaki herkes aynı şeyi yaptı

ben de
beni de en çok sinirlendiren şey bu oldu. jude, o kadar acı çekmesine ve hayatının kariyer bölümünü iyi yönetip ele almasına rağmen ruhunu boşvermiş gibiydi. sürekli bir döngü içinde acı çekip insanların onu sarmalamasına alıştığını düşünmüştüm ben artık.

kitabın bu kadar uzun ve herkesin hayatının tek tek anlatılmış olmasının sebebini sonunda daha iyi anladım. kendi adıma okurken hadi artık jude'un hayatı değişsin artık kaç sene geçti bi düzelme olsun derken kazayla birlikte inanılmaz bi sarsılma hissettiğimi hatırlıyorum. hatta farkında olmadan ağlamaya başlamıştım ve hamileydim

Williem bence aile kurmasının önüne geçti. Kariyerine bile zarar verdi

Bir yerde kurtarırlar beni diye düşünüyordu bence. Hani çocuğumuzun peşini toplarız da bize sonsuz güvenirler tam öyleydi

Jude intihar etmeyi gerçekten düşünseydi williem ölünce yapardı. Ama bekledi tamamen yalnız kalınca yaptı. Etrafında kimse kalmamıştı çünkü

Jude intihar etmeyi gerçekten düşünseydi williem ölünce yapardı. Ama bekledi tamamen yalnız kalınca yaptı. Etrafında kimse kalmamıştı çünkü
çok üzücü ya. hayatı için kendi için hiç adım atmaya çabası yoktu. çok üzülmüştüm

Ben ağlamadım sanki kitapta ya çocukken yaşadıklarına üzüldüm bi tabiki ama gerisi daha çok kızdırdı beni. Etrafında Jude için o kadar çabalayan insan olmasına rağmen kendini bu kadar alçaltması sinirlendirdi beni. Bi çabala yani o insanlar senin için çabalıyor sende çabala

JB nin bir lafına alınıp senelerce konuşmaması ve o konuşmuyor ye diğerlerinin de jb tavır alması beni çok kızdırdı. Dünya onun etrafında dönüyor ama yine bencil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…