Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın Güzel bir hafta olsun inşallah Aşkın Celladı ve Seneler kitaplarını okuyorum. Ayın son kitapları artık. Yıllık hedefi tamamlamak için kosturuyorum

Farklı etiket görünce kaptan yine yaramazlık yapmış dedim hakkaten öyle olmuş
Ben hala Tülay kök okuyorum

Günaydın, maalesef çok verimli bir ay olmadı, ortak okumaya başlayamadım.

Öğretmen olduğun ne belli ya Delfi

Ortak okumayı okuyorum ben. Yanına ince kitaplardan birini ekleyebilirim belki.
Nöbetçi öğretmen ders boş geçmesin

Eline sağlık canım, başkan yardımcısının yardımcısı

Herkese selam. Benim minik kız hasta çok giremedim buralara.

Bebişle uğraşırken pdften Dördüncü Kanat diye bi kitaba başladım. Tam sevdiğim tarz. Bulduğum her fırsatta okuyorum acayip sürükleyici. Ejderhalar var onlarla bağ kurmak için sınavdan geçiyolar. Geçemeyenler ölüyor tabi. Açlık oyunlarımsı ya hayatta kal ya öl gibi. Çok sevdim. Pdf okuyacağım ama kitap 288 tl ciltsiz hali

şu sıralar gümbür gümbür ortalığı inletiyor o kitap. özel edisyonu da çok güzel ama fiyatı cep yakıyor

şu sıralar gümbür gümbür ortalığı inletiyor o kitap. özel edisyonu da çok güzel ama fiyatı cep yakıyor
Aynen senin ve O Orangegreysky ın seveceğini düşünmüştüm zaten bizde pdf okuruz napalım ya. Aslında 5 kitaplık bi seri olacakmış kitaplığımızda da bulunmasın mı ama bilmiyorum yaaa ciltliside çok güzel duruyor yanları fln süslü süslü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…