Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar Dördüncü Kanat çok güzel ya reklam yapıyor gibi oldum ama kitap daha elime geçmedi pdften 265. Sayfadayım. Kendimi durdurmazsam kitap elime geçmeden kitabı bitireceğim
valla beni kandırmak üzeresin hele yabancı booktuberlar vs kitabı öve öve bitiremiyor.

tek sıkıntı yurt dışında yeni 2. kitap çıktı. toplam 5 kitaplık serinin hepsi bizde ne zaman tamamlanır allah bilir

Ayy evet ya ben de onu düşünüyorum. 2. kitap bize ne zaman gelir acaba . Seri tamamlanana kadar onları alacak paramız olur mu dersin? Şöyle bir her ay 1-2$ falan atsak mı kenara?

Kızlar Dördüncü Kanat çok güzel ya reklam yapıyor gibi oldum ama kitap daha elime geçmedi pdften 265. Sayfadayım. Kendimi durdurmazsam kitap elime geçmeden kitabı bitireceğim
Ben dünkü mesajları okuduktan sonra merak edip bakayım dedim, amazonda da indirimim vardı bakayım işe yarayacak mı derken alıverdim kitabı

Ayy ben devam kitapları olacağını bilmiyordum. İnsan unutuyor bide aman bi şey olmaz yaaa ne yapalım bekleriz. Nasılsa devam kitaplarında da ilk kitaptan hatırlatma yapıyorlar.
Ben dünkü mesajları okuduktan sonra merak edip bakayım dedim, amazonda da indirimim vardı bakayım işe yarayacak mı derken alıverdim kitabı
Ay beğenirsiniz inşallah ya

Ben bu tarz kitapları çok seviyorum. Fantastik macera romantizm her şey var inşallah sizlerde beğenirsiniz

Yav ucuz kitap beğen ucuzzzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…