- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
evet 5 i de böyle kalın olursa naparız bilemiyorum. fena ağır oluyorlarAynen senin ve O Orangegreysky ın seveceğini düşünmüştüm zatenbizde pdf okuruz napalım ya. Aslında 5 kitaplık bi seri olacakmış kitaplığımızda da bulunmasın mı ama bilmiyorum yaaa ciltliside çok güzel duruyor yanları fln süslü süslü
Ben de gördüm o kitabı dün hatta ay ne güzel kitap deyip fiyatına bakma gafletinde bulundumAynen senin ve O Orangegreysky ın seveceğini düşünmüştüm zatenbizde pdf okuruz napalım ya. Aslında 5 kitaplık bi seri olacakmış kitaplığımızda da bulunmasın mı ama bilmiyorum yaaa ciltliside çok güzel duruyor yanları fln süslü süslü
Böyle anlatırken kendim ikna oldum 50 tl hepsipay birikmiş malum sitede aldım gitti. Bu ay çok kitap almamıştım zatenAynen senin ve O Orangegreysky ın seveceğini düşünmüştüm zatenbizde pdf okuruz napalım ya. Aslında 5 kitaplık bi seri olacakmış kitaplığımızda da bulunmasın mı ama bilmiyorum yaaa ciltliside çok güzel duruyor yanları fln süslü süslü
Herkese selam. Benim minik kız hasta çok giremedim buralara.
Bebişle uğraşırken pdften Dördüncü Kanat diye bi kitaba başladım. Tam sevdiğim tarz. Bulduğum her fırsatta okuyorum acayip sürükleyici. Ejderhalar var onlarla bağ kurmak için sınavdan geçiyolar. Geçemeyenler ölüyor tabi. Açlık oyunlarımsı ya hayatta kal ya öl gibi. Çok sevdim. Pdf okuyacağım ama kitap 288 tl ciltsiz hali
Ben deli gibi ciltli aldım onu 386₺’ydi yanlış hatırlamıyorsam. Her gelene gösteriyorum sahip olduğum en güzel kitap diye. Okudum mu, yokşu sıralar gümbür gümbür ortalığı inletiyor o kitap. özel edisyonu da çok güzel ama fiyatı cep yakıyor
oku da bi an önce ben de bakayım alınır mıBen deli gibi ciltli aldım onu 386₺’ydi yanlış hatırlamıyorsam. Her gelene gösteriyorum sahip olduğum en güzel kitap diye. Okudum mu, yok. Ne ara fırsat bulup okuyacağım bakalım…
Bende ciltli aldımBen deli gibi ciltli aldım onu 386₺’ydi yanlış hatırlamıyorsam. Her gelene gösteriyorum sahip olduğum en güzel kitap diye. Okudum mu, yok. Ne ara fırsat bulup okuyacağım bakalım…
Alınır bence yaaa güzel kitapoku da bi an önce ben de bakayım alınır mı
Güle güle okuBende ciltli aldımama ciltlisi çok güzel gerçekten
Alınır bence yaaa güzel kitapheyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?