Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tünaydın canım ,(Bildirim gelmiyor nedense etikete dair)
Tünaydın kızlar,
2 gün önce başlayacağım dediğim kitabı elime alamadım bir türlü. Nihayetinde bu sabah başladım Beyaz Zambaklar Ülkesine..
Neşeli günler ,okumalar dilerim..
C Calcifer ,geçmiş olsun canım. Tez zamanda dönersin umarım evin sahibi olarak

Her satırı ders niteliğinde olan şahane bir kitap. Keyifli okumalar dilerim

Bildirim öyle oluyor arada çok sık girmeyince bende kitabta 50.sayfadayim daha gayet yavasim bende okuruz beraber

Bildirim öyle oluyor arada çok sık girmeyince bende kitabta 50.sayfadayim daha gayet yavasim bende okuruz beraber
Birlikte okuyalım tabiii
Kitabın ilk 50 sayfasında Grigoriy Petrov 'un tek başına ayrı bir kitap olabilecek hayatının anlatılması ilginç geldi. Belki asıl hikayede faydası olacaktır diye düşünüyorum .Kitabın adını taşıyan asıl hikayeye henüz gelemediğimden kitaba başlamış gibi hissetmiyorum
Ama yine de keyifli yazarın hayatını okumak. Çünkü bayılırım biyografi okumaya

Nasılsınız bayan kitap kurtları
Şubat ayı ikinci kitabım da bitti an itibariyle kpss ve işim dolayısıyla fazla vakit ayıramiyorum kitap okumaya ama her gün mutlaka okuyorum yüksek hedeflerim olamasa da sizleri gördükçe teşvik oluyorum okumaya... sayfa hedeflerime göre yarın bitecekti ama duramadim az önce bitirdim OD kitabıni beğendim. Heyecanlı başladı güzel ilerledi. Yunus Emre'yi onun ağzından anlatan bir kitap ama sıkıcı değil serüvenlerle dolu. O dönem yaşanan Moğol istilası dolayısıyla yaşadığı zorluklar, kayıplar ve tasavvufa yönelmesiyle bu yolda yaşadıklarıni anlatıyor.

Yeni kitabım Kuyucakli Yusuf. Herkese iyi okumalarrr

Merhabalar bugün baktım ama iki satır yazamadım. Dün gece çok verimli bi okuma gerçekleştirdim. 200 sayfa. Kimberly Freeman okumak basit benim için. Başlıyorsun ve bitiyor. Bu gece bitecek inşallah 100 sayfa ya kaldı ya kalmadı. Dindar insanların din adına yaptıkları acımasızlık merhametsizlik sanırım her yerde her dinde aynı. Neyse bitince kısa bir özet geçerim.

Kızlar merhaba kitabım bitmeden yazmak istemedim.
Bahadır Yenişehirlioğlu Antikacı okudum bitti.
Bu yazarın okuduğum ikinci kitabı sanırım son olacak. Birbirinden bağımsız süslü sözler bana göre değil. Aslında hikayeleri güzel buluyor ama bütünleyemiyor. Yani iyi bir yazarın elinde o hikayeden mükemmel bir kitap çıkar bana kalırsa. Yazar güzel söz öbekleri için kendini kasmış. Yani özetle bir Sarah Jio gibi dümdüz heyecan dolu da yazmıyor bir Nazan Bekiroğlu gibi başarılı da yazamıyor
Kitap beni yordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…