Amin canım, ara sıra dualarınızda olursam çok sevinirimRabbim feraha çıkarsın canım. Kendine ne iyi geliyorsa onu yapman daha güzel
Teşekkür ederim canım. Önce kendime döneyim sonra buralara da döneceğimCanım kendini ne zaman hazır hissedersen biz burdayız. İstediğin zaman dön aramızaen kısa zamanda iyi ol
Yalnız mı takılacağım, kim kendini feda edecekSabaha kadar topikte takıl yasak sana anna
Sırf kargo ücreti yüzünden kitapyurdundan alışverişi kestimKargo olayına bende tav oluyorum. Kitapyurdunda sepeti doldurdum. 8 küsür kargo çıktı. Bende aynı kitapları idefixden aldım 100 tele üstü kargo bedava. Ohh mis. O 8 TL ile bir
Kitap daha aldım.yani bu önemli kargoda neymiş.
Yalnız takıl bizim okunacak çoooookk sayfamız varYalnız mı takılacağım, kim kendini feda edecek
Sırf kargo ücreti yüzünden kitapyurdundan alışverişi kestim
Çok zoruma gidiyor kargo ücreti ödemek bazen
En kısa zamanda çok daha iyi döneceksinKızlar, hepinize merhaba. Şubat ayı kitabı Anna Karenina'ya başlayamadım. Müthiş Psikoloji adlı kitabı okumaya çalışıyorum. Ama o da nafile. Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak bitmiş durumdayım. Biraz daha zamana ihtiyacım var, sizlerle olmayı çok özledim. Kendime döndüğüm gün yine yanınızda olma umudu içindeyim.
Teşekkür ederim canım, söz daha da iyi olacağımEn kısa zamanda çok daha iyi döneceksin
Hahaha benim az kaldı bitirivereyim şunuYalnız takıl bizim okunacak çoooookk sayfamız var
Hahaha benim az kaldı bitirivereyim şunu
Pes ettim şu anMinik cadım da erkenden uyudu, şans işte
Keşke komşu olsaydık zile basardım uzun uzunMinik cadım da erkenden uyudu, şans işte
Şey natsumeciğim seninle özel bir konuda konuşmamız gerekMinik cadım da erkenden uyudu, şans işte
Kargo olayına bende tav oluyorum. Kitapyurdunda sepeti doldurdum. 8 küsür kargo çıktı. Bende aynı kitapları idefixden aldım 100 tele üstü kargo bedava. Ohh mis. O 8 TL ile bir
Kitap daha aldım.yani bu önemli kargoda neymiş.
ay sormayın,çok beğenirim mesela,ölürüm bir ürüne diyelim. atarım sepete,orada kargo ücretini görürüm ya, anında soğurum,anındaaaaa.Yalnız mı takılacağım, kim kendini feda edecek
Valla kargo gereksiz ben trendyol alışverişlerimide kargo bedava kategorisinden seçiyorum yada kargo bedava olana kadar biriktiriyorum. En son bir pantolon aldım. Kargo 9.99 bir çorap alınca bedava oldu çorapta 11 TL allahım ne akıllıyızYalnız mı takılacağım, kim kendini feda edecek
Canım ülkemin akıllı kadınlarıay sormayın,çok beğenirim mesela,ölürüm bir ürüne diyelim. atarım sepete,orada kargo ücretini görürüm ya, anında soğurum,anındaaaaa.
resmen takıntılıyım,yok arkadaş kargo ücreti falan ödeyemem ben kimse kusura bakmasın
aklınızda bulunsun,mesela şu malum internet sitesinden alacaksanız kargo ücreti alıyor çoğunlukla,ama markanın kendi websitesine girip mağazaya isterseniz kargo ücreti ödemezsiniz,ürünü almaya giderken de gezmiş olursunuzCanım ülkemin akıllı kadınlarıBende aynı öyle yapıyorum. Şimdi sepette bir mavi kot var kargo koymuşlar. Bakınıyorum başka ne alsam bedavaya bağlasam. İhtiyaçlarımı kontrol ediyorum. Varsa ihtiyaç alırım yoksa favoride kalsın bedava kargo olursa alırım.
Pes ettim şu an
Kargocular sağolsun biz zilin içteki o hoparlörünü kapattıkKeşke komşu olsaydık zile basardım uzun uzun
VuhuuuŞey natsumeciğim seninle özel bir konuda konuşmamız gerek
Ah bu benay sormayın,çok beğenirim mesela,ölürüm bir ürüne diyelim. atarım sepete,orada kargo ücretini görürüm ya, anında soğurum,anındaaaaa.
resmen takıntılıyım,yok arkadaş kargo ücreti falan ödeyemem ben kimse kusura bakmasın
Valla kargo gereksiz ben trendyol alışverişlerimide kargo bedava kategorisinden seçiyorum yada kargo bedava olana kadar biriktiriyorum. En son bir pantolon aldım. Kargo 9.99 bir çorap alınca bedava oldu çorapta 11 TL allahım ne akıllıyız
Elindeki Anna değildir inşallahSelamlaaarrr
Bugün çok yoğun bir gün olsa da günlük okuma hedefimi hallettim. İki güne bitireceğim inş elimdekini. Sonra gelsinnn yenisiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?