Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kendini ne zaman hazır hissedersen biz burdayız. İstediğin zaman dön aramıza en kısa zamanda iyi ol
Teşekkür ederim canım. Önce kendime döneyim sonra buralara da döneceğim zamana bıraktım, en kısa zamanda sizlerle olmak için can atıyorum.

Sabaha kadar topikte takıl yasak sana anna
Yalnız mı takılacağım, kim kendini feda edecek
Sırf kargo ücreti yüzünden kitapyurdundan alışverişi kestim
Çok zoruma gidiyor kargo ücreti ödemek bazen

En kısa zamanda çok daha iyi döneceksin

ay sormayın,çok beğenirim mesela,ölürüm bir ürüne diyelim. atarım sepete,orada kargo ücretini görürüm ya, anında soğurum,anındaaaaa.

resmen takıntılıyım,yok arkadaş kargo ücreti falan ödeyemem ben kimse kusura bakmasın

Valla kargo gereksiz ben trendyol alışverişlerimide kargo bedava kategorisinden seçiyorum yada kargo bedava olana kadar biriktiriyorum. En son bir pantolon aldım. Kargo 9.99 bir çorap alınca bedava oldu çorapta 11 TL allahım ne akıllıyız

Canım ülkemin akıllı kadınları Bende aynı öyle yapıyorum. Şimdi sepette bir mavi kot var kargo koymuşlar. Bakınıyorum başka ne alsam bedavaya bağlasam. İhtiyaçlarımı kontrol ediyorum. Varsa ihtiyaç alırım yoksa favoride kalsın bedava kargo olursa alırım.

aklınızda bulunsun,mesela şu malum internet sitesinden alacaksanız kargo ücreti alıyor çoğunlukla,ama markanın kendi websitesine girip mağazaya isterseniz kargo ücreti ödemezsiniz,ürünü almaya giderken de gezmiş olursunuz

çok yaptım öyle,en yakın avm'ye söyledim, yürüye yürüye gittim aldım geldim,spor yapmış oldum hemi de

ayrıca dediğinizi ben de yapıyorum,kargoyu bedavaya getirmek için ne atsam diye bakıyorum,bir şey atıyorum mesela, aslı astarını geçiyor. sırf kargo bedava olsun diye ihtiyacım olmayan bir şeyi alıp da daha fazla para ödemeye gerek yok diyorum, rahatlayıp usulca çarpıya basıp çıkıyorum

Pes ettim şu an

Keşke komşu olsaydık zile basardım uzun uzun
Kargocular sağolsun biz zilin içteki o hoparlörünü kapattık
Şey natsumeciğim seninle özel bir konuda konuşmamız gerek
Vuhuuu
Ah bu ben mutlaka kargo ücreti istemeyen alternatif ararım bi de
süperiz süper

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…