- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
bana uyar kızlar
Yav sen niye aldın
İndirim geldi ya o akşam aldım canım,Yav sen niye aldın
Umarım bu kez bende 2 tane olmazİndirim geldi ya o akşam aldım canım,
Nedennnn iki tane??
Şöyle ki senin aldığını bilmeden bende sipariş vermişimNedennnn iki tane??
Ya hay AllahŞöyle ki senin aldığını bilmeden bende sipariş vermişim
Ben de elimdeki kitapların aynısının hediye gelmesi sorununu yaşamaya başladım. Yakın çevreme “bana Modern Klasiklerden hediye alacaksanız 150’den sonraki numaraları alın” diyorumŞöyle ki senin aldığını bilmeden bende sipariş vermişim
klasiklerde eğer yayınevi değiştirmek istiyorsam alıyorum bende. Çoğunu iş kültüre çevirdim diğerlerini kütüphaneye ya da çevremde okumak isteyenlere veriyorum. Ya da lise de sadeleştirilmişini okumuş olduğum kitaplar var onları kütüphaneye verip tam metin alıp okuyorum.Ben de elimdeki kitapların aynısının hediye gelmesi sorununu yaşamaya başladım. Yakın çevreme “bana Modern Klasiklerden hediye alacaksanız 150’den sonraki numaraları alın” diyorum. Evde 3 tane Martin Eden var (benim, nişanlımın ve hediye gelen), iki Gurur ve Önyargı, iki de Suç ve Ceza var.
EveeeeetO zaman Ocak ayı için Ecinniler mi diyoruz?
C Capanin Gururu TeyomLife light K Kitapkontesi , başka kimse var mıydı ben unuttum
Biz ne 895 ler okudukEveeeeet895 sayfalık gazamız mübarek olsun şimdiden
komisyon versinler o zaman :)herkese aldırasım var seriyi
grup olarak ocak ayında ecinnileri okuyoruz degil mi yanlis anlamadimEveeeeet895 sayfalık gazamız mübarek olsun şimdiden
Yanlış anladıngrup olarak ocak ayında ecinnileri okuyoruz degil mi yanlis anlamadim
Benim ocak ayı 19 gün olacak bu sene okumak içinBiz ne 895 ler okuduk
Yine ne alıyoruzherkese aldırasım var seriyi
cam şato serisi. fantastik ve genç - yetişkinYine ne alıyoruz
O, o kadar kalın mıydı yahuEveeeeet895 sayfalık gazamız mübarek olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?