Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle ki senin aldığını bilmeden bende sipariş vermişim
Ben de elimdeki kitapların aynısının hediye gelmesi sorununu yaşamaya başladım. Yakın çevreme “bana Modern Klasiklerden hediye alacaksanız 150’den sonraki numaraları alın” diyorum . Evde 3 tane Martin Eden var (benim, nişanlımın ve hediye gelen), iki Gurur ve Önyargı, iki de Suç ve Ceza var.

klasiklerde eğer yayınevi değiştirmek istiyorsam alıyorum bende. Çoğunu iş kültüre çevirdim diğerlerini kütüphaneye ya da çevremde okumak isteyenlere veriyorum. Ya da lise de sadeleştirilmişini okumuş olduğum kitaplar var onları kütüphaneye verip tam metin alıp okuyorum.
Ecinnilerde Disipline Girmis BirKadin ’nın aldığının ilk sayfasına not yazıp kitaplığıma kaldırdım . Hediye kitaplar çok özel benim için hep kitaplığımda olmasını istiyorum. İçine tarih ve not yazıyorum ki unutmayayım.
Diğerini de başkasına hediye ederim.

Sen de böyle eksiltebilirsin kitapları. Öğrencilerine hediye edebilirsin.

grup olarak ocak ayında ecinnileri okuyoruz degil mi yanlis anlamadim
Yanlış anladın bu mini ortak okumamız. Grubumuzun ortak okuması ocak ayında lanetli tavşan ve suc ve ceza kitapları

Biz ne 895 ler okuduk
Benim ocak ayı 19 gün olacak bu sene okumak için 20 sinde istanbula gidiyoruz. Artık 19 günde ne kadar okuyabilirsem. Yalnız buna rağmen ocak ayına bir okuma listesi yapmışım ki sormayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…