Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızı uyuturken uyumazsam okuyacağım inşallah

Bu durumu ben Usta ve Margarita 'da yaşadım. Okurken bu ne anlatıyor demiştim bitince bir süre aklımdan çıkmadı
Kışın oku bence dediğin için aylardır bekliyorum şükür kış geldi

çok mantikli .... keşke bende bu ay okurum diye hee bulduğumu almasaydim
Ben geçen ay ve bu ay o kadar çok kitap aldım ki . Üstelik birazdan paylaşacağım bu ay ve önümüzdeki ayki okuyacaklarımın hiçbirisini yeni almadım .

Suç ve Ceza’yı 15 sayfa okuyorum günde. Bazı günler aşıyorum . Öneririm azar azar okumayı. Ocağın 20’si gibi falan bitecek plana uyarsam .

İyi akşamlar Oyun oynuyorum şu an. Arada da kitap okuyorum. Bu ay ve önümüzdeki ay okuyacağım kitaplar bunlar. Çarpık Oyunlar’a bugün başladım. Suç ve Ceza’da 145. sayfadayım. Lanetli Tavşan’ı da Çarpık Oyunlar bitince başlarım diye aldım yanıma. Önümüzdeki ayın ortak okumalarından zaten . Çarpık Oyunlar çabuk biterse kalın bir kitaba daha başlayacağım ocak ayında bitirmek üzere. Ya da önümüzdeki hafta sonu bitmeyecek gibi olursa araya ince bir kitap sıkıştırıp yıllık hedefimi tamamlayacağım .

Hedefimi hem tamamlamaya hem de aşmamaya çalışıyorum ki 2024 hedefine yazayım aşan kitabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…