- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
sormayın dedin ya sorasım geldi nasıl bir liste oBenim ocak ayı 19 gün olacak bu sene okumak için20 sinde istanbula gidiyoruz. Artık 19 günde ne kadar okuyabilirsem. Yalnız buna rağmen ocak ayına bir okuma listesi yapmışım ki sormayın
Artık bişeycikler almayalım yacam şato serisi. fantastik ve genç - yetişkin
Çoğu kalın kitaplardan oluşan 5 adetlik bir listesormayın dedin ya sorasım geldi nasıl bir liste o
Çocukluğumu yeni bitirdim sayılır “İyi İş” diye bir karakterin lafı beni benden aldıOnu okumadımGorki nin üçlemesi de olabilir. Ilk kitabından başlayabiliriz
Sözde bu yıl okuma planımda vardı bu seri ama kısmet olmadı okumak. Insallah yeni yılda ortak okumayla okuruzÇocukluğumu yeni bitirdim sayılır “İyi İş” diye bir karakterin lafı beni benden aldı
Artık bişeycikler almayalım yamola biraz
İnandırıcı oldum mu
Ben de kendi aldıklarımı kitaplıktan ayırdım, hediye olanları okuyorum ya da okuyacağımklasiklerde eğer yayınevi değiştirmek istiyorsam alıyorum bende. Çoğunu iş kültüre çevirdim diğerlerini kütüphaneye ya da çevremde okumak isteyenlere veriyorum. Ya da lise de sadeleştirilmişini okumuş olduğum kitaplar var onları kütüphaneye verip tam metin alıp okuyorum.
EcinnilerdeDisipline Girmis BirKadin ’nın aldığının ilk sayfasına not yazıp kitaplığıma kaldırdım . Hediye kitaplar çok özel benim için hep kitaplığımda olmasını istiyorum. İçine tarih ve not yazıyorum ki unutmayayım.
Diğerini de başkasına hediye ederim.
Sen de böyle eksiltebilirsin kitapları. Öğrencilerine hediye edebilirsin.
evet girmedi sanki
Buuur daaaa yııııımm
Tam vurgulu okudumBuuur daaaa yııııımm
Burdayım
Görsel paylaşım yapmayayım siyasete.girmeyeyim dedimTam vurgulu okudumbuur daa yııımm
Ben suç ve cezayı okumuştum, ecinniler okuyalım biz deO zaman Ocak ayı için Ecinniler mi diyoruz?
C Capanin Gururu TeyomLife light K Kitapkontesi , başka kimse var mıydı ben unuttum
Evde değilim, gidince atayım ama kitap değil bilgisayar sayfasıEki Görüntüle 3353121
İyi akşamlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
Bu durumu ben Usta ve Margarita 'da yaşadım. Okurken bu ne anlatıyor demiştim bitince bir süre aklımdan çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?