- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Yok yok okumayacağım en azından önümüzdeki 5 yıl içindeC Capanin Gururu Teyom veDisipline Girmis BirKadin siz egelsin
-En tehlikeli kelime nedirOlric?+"ama "dır efendim bana göre-Neden olric?+Önceden söylenen her bir söylemi ve kelimeyi öldürür.Mesela seni seviyorum " ama " gibi
Merhaba arkadaşlar. Tekrar hoş geldiniz.
Düzenli katılım sağlarım buradayım diyen varsa günlük etiket listesine alacağım.
Yok ben etiket istemiyorum ay sonu sadece bildirim yaparım arada sırada uğrarım diyen varsa onları da bileyim. Listeleri düzenleyeceğim
Ben her gün uğrayamıyorum, listeye girip mahcup olmayayım, aysonları bildiririm
tamam katılayım .ara ara girerim.önümüzdeki haftaya kadar okuyacağım kitapları belirleyeyimBildirimleri ay sonunda tek seferde yapıyoruz. Aylık bildirimleri yaparsanız düzenli tabloya ekliyorum
Tabloya eklenmek istemiyorum burada muhabbet edeceğim kitap okuyacağım derseniz o da olur
Tamam işte senin de 3 yıl sayılıro 2021 yılındaydı90 . sayfaya kadar gelip bırakmıştım. o gün bu gündür elime almadım kljgkjm
Siz bu kitabı okumuştunuz dimi hanımefendi
Hoş buldum canım sağ olOoo kimler gelmis hoşgelmis
Yarım bıraktığım ilk kitaptı kendisiGünaydın, Virginia Woolf Kendime Ait Bir Oda okumaya başladım bugün. İncecik olmasına rağmen yılın son kitabı olacak galiba.
Evet bazıları öyle.Romantik filmler tadında ben çok sevdim bi kaç güne bitiriyordum hemen daha okumadığım kitapları var gözüm onlarda hep almak içinBen okudum bazı kitaplarını yanlış hayırlamıyorsam hep ufak bağlantılar içeriyordu değil mi? Tekrar başlayabilirim elimdekiler bitince
Kitap alma isteği bitmez aslaEvet bazıları öyle.Romantik filmler tadında ben çok sevdim bi kaç güne bitiriyordum hemen daha okumadığım kitapları var gözüm onlarda hep almak için
Burası bana çok iyi geldiKitaplarımı alana kadar boş durmayayım elimdeki ile başlayayım dedim. Hayat cesurlara torpil geçer vardı başladım 44. Sayfaya gelmişim bile Kendimden bu performansı beklemiyordum
Eskiden yılda 20 sayfa okuyordum, şimdi o da yokC Capanin Gururu Teyom 5 yıldır okuyor bitiremiyor
Hedefim o yönde canımbir de düzenli takılın bakın neler oluyor
Tabi kredi kartı limitlerinizi de cogaltinbir de düzenli takılın bakın neler oluyor
C Capanin Gururu Teyom veDisipline Girmis BirKadin siz egelsin
-En tehlikeli kelime nedirOlric?+"ama "dır efendim bana göre-Neden olric?+Önceden söylenen her bir söylemi ve kelimeyi öldürür.Mesela seni seviyorum " ama " gibi
yıllar önce okumuştum ve ben de sevememiştim. yani ne okudum eee ne oldu şimdi, demiştim bitirinceFakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabım bitti. Malesef pek sevemedim kitabı
Korkulacak bir şey yok ya ben de çok okumuyorum. Benden daha çok okuyan arkadaşlarım varSizin çok okumanızdan çok korktumbaşka kimse listeye giremez bu sene de böyle okursanız . Sizden sonrakileri sıralayalım biz en iyisi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?