Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bildirimleri ay sonunda tek seferde yapıyoruz. Aylık bildirimleri yaparsanız düzenli tabloya ekliyorum
Tabloya eklenmek istemiyorum burada muhabbet edeceğim kitap okuyacağım derseniz o da olur
tamam katılayım .ara ara girerim.önümüzdeki haftaya kadar okuyacağım kitapları belirleyeyim

Ben okudum bazı kitaplarını yanlış hayırlamıyorsam hep ufak bağlantılar içeriyordu değil mi? Tekrar başlayabilirim elimdekiler bitince
Evet bazıları öyle.Romantik filmler tadında ben çok sevdim bi kaç güne bitiriyordum hemen daha okumadığım kitapları var gözüm onlarda hep almak için

Burası bana çok iyi geldi Kitaplarımı alana kadar boş durmayayım elimdeki ile başlayayım dedim. Hayat cesurlara torpil geçer vardı başladım 44. Sayfaya gelmişim bile Kendimden bu performansı beklemiyordum

bir de düzenli takılın bakın neler oluyor

Sizin çok okumanızdan çok korktum başka kimse listeye giremez bu sene de böyle okursanız . Sizden sonrakileri sıralayalım biz en iyisi .
Korkulacak bir şey yok ya ben de çok okumuyorum. Benden daha çok okuyan arkadaşlarım var ben sadece hızlı okuduğum için kitaplar çabuk bitiyor. Yoksa sürekli okumuyorum. Günde 1 saat bir de okulda boş derslerde falan. Bir de kitap iyiyse çabuk bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…