Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa eklenmişim kimler ne okuyor kısmına gelince 2024 saklıyorum kendimi diyelim

Ben kitapların çoğunu kütüphaneden ve pdf olarak okudum, o yüzden ilk 5 imi şablon üstünde kitapların resmini koyarak atarım buraya instagrama da öyle yapiyorum, 2023 ozeti için de bir reels hazirliycam bu şekilde takipte kalın

İyi akşamlar ipek sabahlık kitabı bitmek üzere ,Suat Derviş'in hayatı beni çok etkiledi ve hiç kitabını okumadığımı farkettim. Bu bitince Suat Derviş'in fosforlu cevriye kitabına başlayacağım. Filmi de var izlemiştim ama film pek kitapla uyumlu değilmiş sanırım

Osman balcıgil den 3 kitap okudum 3 üde çok iyiydi. İpek sabahlığı okumadım listeye eklemeli miyiz iyi mi

Suat Derviş'i severim. Fosforlu Cevriye'yi hem okudun hem de tiyatro oyununa gittim. kitap sonrası tiyatrosunu da tavsiye ederim

Osman balcıgil den 3 kitap okudum 3 üde çok iyiydi. İpek sabahlığı okumadım listeye eklemeli miyiz iyi mi
Bence kesinlikle eklenmeli.Suat derviş in hayatı ve o dönem Türkiyeyi anlatıyor. Ben de ilk Melek Terörist Fahişe kitabını okudum Osman Balcıgil'den.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…