Yooooo2023 yılında okuduğumuz kitapların fotosunu mu atsak dfkgjg
Ben sıramı saldım
şimdi benimki özensiz oldu ya tüh. Çok süslü püslü atmayın olur mu
ya da top 5 top 10 falan mı yapsak
Yooooo
Her yıl yaptığım gibi okuduklarım listemi paylaşırım
Çok iyi fikirya da top 5 top 10 falan mı yapsak
Heh şimdi olduO zaman Top 5 fotoğraf paylaşalım. 2023 yılında okuduklarımız da liste halinde paylaşalım
Ne zamannnO zaman Top 5 fotoğraf paylaşalım. 2023 yılında okuduklarımız da liste halinde paylaşalım
Ne zamannn
aynen süper olduO zaman Top 5 fotoğraf paylaşalım. 2023 yılında okuduklarımız da liste halinde paylaşalım
Yaaa eklenmişimEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Aktekke Camii, Karaman merkezde İmaret Mahallesi'nde bulunmaktadır. Camii; çevresinde hamamı, derviş hücreleri, güney ve batısında haziresi (mezarlığı) ve içerisindeki türbe ve mezarları ile bir külliye şeklindedir. Halk arasında Aktekke Camisi olarak bilinen camiye, içerisinde Mevlânâ'nın annesi Mümine Hatun'un türbesinin bulunması nedeniyle Mader-i Mevlâna Camii'de denilmektedir. 1370 yılında Karamanoğlu Alaaddin Bey tarafından yaptırılmıştır.
Büyük Türk mutasavvıfı Mevlana Celaleddin-i Rumi 1222 yılında ailesi ile birlikte Karaman’a gelmiş, burada evlenmiş ve yedi yıl kalmıştır. Cami içerisinde sol tarafta ayrılmış olan mekanda Mevlana’nın annesi, abisi ve yakınlarına ait 21 adet taştan yapılmış sandukalı mezar bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
Yılın son yoklamasını alalım. Kimler neler okuyor
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
T tofy92
@Nowaybabe
@ahestebirbeste
@choccywhoccydoodah
@sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
Ne kaçırdım kendimle ilgiliYa lütfen sen heveslenme. Hep kursağında kalıyor
1 Ocak 2024 tarihinde
Yaa okuduğum kitapların çoğunu ödünç verdim. Gerimi istesem2023 yılında okuduğumuz kitapların fotosunu mu atsak dfkgjg
İyi akşamlarEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Aktekke Camii, Karaman merkezde İmaret Mahallesi'nde bulunmaktadır. Camii; çevresinde hamamı, derviş hücreleri, güney ve batısında haziresi (mezarlığı) ve içerisindeki türbe ve mezarları ile bir külliye şeklindedir. Halk arasında Aktekke Camisi olarak bilinen camiye, içerisinde Mevlânâ'nın annesi Mümine Hatun'un türbesinin bulunması nedeniyle Mader-i Mevlâna Camii'de denilmektedir. 1370 yılında Karamanoğlu Alaaddin Bey tarafından yaptırılmıştır.
Büyük Türk mutasavvıfı Mevlana Celaleddin-i Rumi 1222 yılında ailesi ile birlikte Karaman’a gelmiş, burada evlenmiş ve yedi yıl kalmıştır. Cami içerisinde sol tarafta ayrılmış olan mekanda Mevlana’nın annesi, abisi ve yakınlarına ait 21 adet taştan yapılmış sandukalı mezar bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
Yılın son yoklamasını alalım. Kimler neler okuyor
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
T tofy92
@Nowaybabe
@ahestebirbeste
@choccywhoccydoodah
@sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
Kitapla ilgili bloğunuz mu var? Mümkünse bloğunıza göz atmak isterimBunu ben de blog için düşünüyorum şöyle güzel bir post. Üşenmezsem tabi
Osman balcıgil den 3 kitap okudum 3 üde çok iyiydi. İpek sabahlığı okumadım listeye eklemeli miyiz iyi miİyi akşamlaripek sabahlık kitabı bitmek üzere ,Suat Derviş'in hayatı beni çok etkiledi ve hiç kitabını okumadığımı farkettim. Bu bitince Suat Derviş'in fosforlu cevriye kitabına başlayacağım. Filmi de var izlemiştim ama film pek kitapla uyumlu değilmiş sanırım
Suat Derviş'i severim. Fosforlu Cevriye'yi hem okudun hem de tiyatro oyununa gittim. kitap sonrası tiyatrosunu da tavsiye ederimİyi akşamlaripek sabahlık kitabı bitmek üzere ,Suat Derviş'in hayatı beni çok etkiledi ve hiç kitabını okumadığımı farkettim. Bu bitince Suat Derviş'in fosforlu cevriye kitabına başlayacağım. Filmi de var izlemiştim ama film pek kitapla uyumlu değilmiş sanırım
Bence kesinlikle eklenmeli.Suat derviş in hayatı ve o dönem Türkiyeyi anlatıyor. Ben de ilk Melek Terörist Fahişe kitabını okudum Osman Balcıgil'den.Osman balcıgil den 3 kitap okudum 3 üde çok iyiydi. İpek sabahlığı okumadım listeye eklemeli miyiz iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?