Türk sitesi degilBurası hangi site
Tutunamayanlar 10 yıldır bekliyor kütüphanede ama nedense elim gitmiyor bir türlü. Tutunamayanlara tutunamamak diye birşey var sanırımAçılın ben Tutunamayanlar’ı okudum
14-15 yıllık bir geçmişimiz vardı onunla
Ömrümuz elverir inşallah bitirmeyeTutunamayanlar 10 yıldır bekliyor kütüphanede ama nedense elim gitmiyor bir türlü. Tutunamayanlara tutunamamak diye birşey var sanırım
Yarıda bırakanlar, okuyanlardan çok çok fazlaBen de yarıda bırakmıştım üniversitedeyken. Sonra tekrar okumayı denemedim
Açılın ben Tutunamayanlar’ı okudum
Biz bitiremezsek çocuklarımız, olmadı torunlarımız okur artıkÖmrümuz elverir inşallah bitirmeye
hey masallah.böyle diyormuşum ben bir geliyormuşum ocak sonu 5000 sayfaGeçen aylarda 10 kitap ve 2500 sayfa okuyan vardı
seninle gurur duydum.ayakta alkışlıyorum.Açılın ben Tutunamayanlar’ı okudum
bir türlü bitmeyen efsaneleşen kitap.bende bu sene okumak istiyorum.Belki ölmüştür
Tutunamayanları okumak çok istiyorum.
Ahahaha çok iyiseninle gurur duydum.ayakta alkışlıyorum.
hayır birde sayfaya yeni katlmışım gurur duymalar falan alkışlamalar.kınamayın beni
GünaydınEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Aktekke Camii, Karaman merkezde İmaret Mahallesi'nde bulunmaktadır. Camii; çevresinde hamamı, derviş hücreleri, güney ve batısında haziresi (mezarlığı) ve içerisindeki türbe ve mezarları ile bir külliye şeklindedir. Halk arasında Aktekke Camisi olarak bilinen camiye, içerisinde Mevlânâ'nın annesi Mümine Hatun'un türbesinin bulunması nedeniyle Mader-i Mevlâna Camii'de denilmektedir. 1370 yılında Karamanoğlu Alaaddin Bey tarafından yaptırılmıştır.
Büyük Türk mutasavvıfı Mevlana Celaleddin-i Rumi 1222 yılında ailesi ile birlikte Karaman’a gelmiş, burada evlenmiş ve yedi yıl kalmıştır. Cami içerisinde sol tarafta ayrılmış olan mekanda Mevlana’nın annesi, abisi ve yakınlarına ait 21 adet taştan yapılmış sandukalı mezar bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
Yılın son yoklamasını alalım. Kimler neler okuyor
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
Günaydınnn Virginia Woolf Kendime Ait Bir Oda okuyorumEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Aktekke Camii, Karaman merkezde İmaret Mahallesi'nde bulunmaktadır. Camii; çevresinde hamamı, derviş hücreleri, güney ve batısında haziresi (mezarlığı) ve içerisindeki türbe ve mezarları ile bir külliye şeklindedir. Halk arasında Aktekke Camisi olarak bilinen camiye, içerisinde Mevlânâ'nın annesi Mümine Hatun'un türbesinin bulunması nedeniyle Mader-i Mevlâna Camii'de denilmektedir. 1370 yılında Karamanoğlu Alaaddin Bey tarafından yaptırılmıştır.
Büyük Türk mutasavvıfı Mevlana Celaleddin-i Rumi 1222 yılında ailesi ile birlikte Karaman’a gelmiş, burada evlenmiş ve yedi yıl kalmıştır. Cami içerisinde sol tarafta ayrılmış olan mekanda Mevlana’nın annesi, abisi ve yakınlarına ait 21 adet taştan yapılmış sandukalı mezar bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
GünaydınEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Günaydınlar Herkese
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
GünaydınGünaydınnn Virginia Woolf Kendime Ait Bir Oda okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?