Tahminimce bol bol Olric Olric göre göre jet gibi ilerlerim. Aslında hızlıca bitiririm ama ben okurken kafamda sahneleyip dizi izliyormuş gibi okumayı seviyorum. O zaman oku da okubir türlü bitmeyen efsaneleşen kitap.bende bu sene okumak istiyorum.
herkese günaydınEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Aktekke Camii, Karaman merkezde İmaret Mahallesi'nde bulunmaktadır. Camii; çevresinde hamamı, derviş hücreleri, güney ve batısında haziresi (mezarlığı) ve içerisindeki türbe ve mezarları ile bir külliye şeklindedir. Halk arasında Aktekke Camisi olarak bilinen camiye, içerisinde Mevlânâ'nın annesi Mümine Hatun'un türbesinin bulunması nedeniyle Mader-i Mevlâna Camii'de denilmektedir. 1370 yılında Karamanoğlu Alaaddin Bey tarafından yaptırılmıştır.
Büyük Türk mutasavvıfı Mevlana Celaleddin-i Rumi 1222 yılında ailesi ile birlikte Karaman’a gelmiş, burada evlenmiş ve yedi yıl kalmıştır. Cami içerisinde sol tarafta ayrılmış olan mekanda Mevlana’nın annesi, abisi ve yakınlarına ait 21 adet taştan yapılmış sandukalı mezar bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
Yılın son yoklamasını alalım. Kimler neler okuyor
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@tofy92
Nowaybabe
@ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
@Gelincik78
M Marjolein
@Tutunamayanlar777
Ruhlar Evi ve İçimdeki Müzik kitaplarını okuyorumEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Aktekke Camii, Karaman merkezde İmaret Mahallesi'nde bulunmaktadır. Camii; çevresinde hamamı, derviş hücreleri, güney ve batısında haziresi (mezarlığı) ve içerisindeki türbe ve mezarları ile bir külliye şeklindedir. Halk arasında Aktekke Camisi olarak bilinen camiye, içerisinde Mevlânâ'nın annesi Mümine Hatun'un türbesinin bulunması nedeniyle Mader-i Mevlâna Camii'de denilmektedir. 1370 yılında Karamanoğlu Alaaddin Bey tarafından yaptırılmıştır.
Büyük Türk mutasavvıfı Mevlana Celaleddin-i Rumi 1222 yılında ailesi ile birlikte Karaman’a gelmiş, burada evlenmiş ve yedi yıl kalmıştır. Cami içerisinde sol tarafta ayrılmış olan mekanda Mevlana’nın annesi, abisi ve yakınlarına ait 21 adet taştan yapılmış sandukalı mezar bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@yet07
@Ruveyda-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@tofy92
Nowaybabe
@ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
@Gelincik78
M Marjolein
@Tutunamayanlar777
GünaydınnnnEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Günaydınlar Herkese
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@yet07
@Ruveyda-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@tofy92
Nowaybabe
@ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
@Gelincik78
M Marjolein
@Tutunamayanlar777
Selam herkese
Ben cam şatonun 2. Kitabını okuyorum.
Bugün bu yıl okuduğum kitapları çıkardım ortaya fotoğrafını çektim. Tabi pdf okuduklarım olduğu için çok hoş durmadı onları temsili başka kitaplar koydumama olsun yinede güzel Eki Görüntüle 3359086
Bunu ben de blog için düşünüyorum şöyle güzel bir post. Üşenmezsem tabiSelam herkese
Ben cam şatonun 2. Kitabını okuyorum.
Bugün bu yıl okuduğum kitapları çıkardım ortaya fotoğrafını çektim. Tabi pdf okuduklarım olduğu için çok hoş durmadı onları temsili başka kitaplar koydumama olsun yinede güzel Eki Görüntüle 3359086
İyi öğlenlerEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Günaydınlar Herkese
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@yet07
@Ruveyda-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@tofy92
Nowaybabe
@ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
@Gelincik78
M Marjolein
@Tutunamayanlar777
Günaydın. Genç bir doktorun anılarını okuyorumEki Görüntüle 3358974
Aktekke Camii - Karaman
Günaydınlar Herkese
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@yet07
@Ruveyda-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@tofy92
Nowaybabe
@ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
@Gelincik78
M Marjolein
@Tutunamayanlar777
NeBak şimdi aklıma ne getirdin dfşgkkdflg
Ne getirdimmmm
Ben sıramı saldım2023 yılında okuduğumuz kitapların fotosunu mu atsak dfkgjg
ya da top 5 top 10 falan mı yapsak2023 yılında okuduğumuz kitapların fotosunu mu atsak dfkgjg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?