Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 gün topice girmedim 20 sayfa like attım yav selamlar herkese, ben aralığı kapadım hiç halim yok bu ara, ocakta devam edeceğim.

2023'te okuduklarımı üst üste koyup fotoğraf çekecektim başkanım benden önce davranıp önerisini yapmış

Bence kesinlikle eklenmeli.Suat derviş in hayatı ve o dönem Türkiyeyi anlatıyor. Ben de ilk Melek Terörist Fahişe kitabını okudum Osman Balcıgil'den.
Ben de Bir eylül meselesi , kızıl çengi , Avuçlarımda hala sıcaklığın var kitaplarını okudum. Osman Balcıgil yüzünden dönem romanları ilgimi çekti. Özellikle bir eylül meselesini çok sevdim.

Kızımı okuldan almaya gidince beklerken biraz daha okudum,en heyecanlı yerinde kızım geldi kaldı öylece,eve de almadım kitabı işlerimi toparlamam lazım(evden çalışıyorum)yarını bekleyecek artık.
Bitince Son Av kaldığı yerden devam ederim ona hiç dokunamadım bu ara. Bakışıyoruz evde öylece

Eklentiler

• 20231226_121344.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 60
Bence kesinlikle eklenmeli.Suat derviş in hayatı ve o dönem Türkiyeyi anlatıyor. Ben de ilk Melek Terörist Fahişe kitabını okudum Osman Balcıgil'den.
Ela Gözlü Pars Celile yı okudum bende. Gazeteci olduğu için kitapların dili daha sade anlaşılır

çapraz okuma yaptığım bir kitap. Tesadüfen ınstagramda gördüm merak ettim aldım. Bir kadının nasıl güçlenip ayağa kalkması gerektiğini anlatıyor. Toplumda yaşadığı zorluklar karşısında motivasyon verici yazılar. Her gün 10 15 sayfa okumalık bir kitap. kendinizi kötü hissettiğinizde açıp okuyup moral bulabilirsiniz

Ben okuma günlüğüme yazmıştım o olur mu?
Eki Görüntüle 3359391
İyi ki yazmışsın canım
Bu listede Yıldız Gezgini kitabına başlayıp yarım bırakmıştım. 2024te sizinle birlikte tamamlarım artık. Çok güzel bir kitaba benziyordu, zaten Jack London'ı çok severim. Martin Eden kadar etkiler mi bilmiyorum tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…