- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Kitaplıkta bekleyenler kolay kolay bitmez, giderek artar
ay gençliğim geldi aklıma, lisedeyken okumuştum , çok keyifli bir kitap.Günaydın ,
Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç’ı okuyorum.
Martin okumalısınJack London’ın 3 kitabını okudum. Sevdiğim yazarlar arasında. Martin’i okumadım daha. Yıldız Gezgini de çok uzun zamandır kitaplığımda duruyor. Benim için de iyi oldu .
Kitaplıkta bekleyenler kolay kolay bitmez, giderek artar
Zamanla o da mücadeleyi bırakacakbiter bitecek bitmeli.. zaten eşim ters ters bakıyor artık kitap almayı bırakın netten bile baktığımı görse telefonumda, inceden imalı bakışlar atıyor bende anlamazlıktan gelip sayfa değiştiriyorum rutin gibi devam edip
Kırmızı pazartesiyi beğendiniz miMutlu günler herkese
Kırmızı Pazartesi’yi bitirdim
Yeni kitabım Şeytanın Çırağına başladım bugün.
Eki Görüntüle 3359629
İnşallahZamanla o da mücadeleyi bırakacakçoğumuzun eşi öyleydi
Başladım ama ilerleyemedim.Keira- Düş Kesiği'ni okumuş muydun?
Yorumuna göre ben de başlayacaktımBaşladım ama ilerleyemedim.
Nasıl değişik, güzel değişik mi, kötü değişik milanetli tavşana başladım. O ne değişik kitap öyle
Yaaani çok da güzel değişik değil sankiNasıl değişik, güzel değişik mi, kötü değişik mi
O dönem benim hayatım biraz karışıktı kitap da kafa karıştırıcı geldi yordu bıraktım. Yani tamamen benle alakalı. Yakın zamanda tekrar başlayacağım. Okuyayım dersen şu ara ben de tekrar başlayabilirim beraber okuruz belkide.Yorumuna göre ben de başlayacaktım
Şu yeni yıla gireyim Ocak ayı kitaplarını ayarlarken zamanım yeterse okuyacağım. Çok sıkıştırmış kitap. Sanki okuyabilecek mişin gibiO dönem benim hayatım biraz karışıktı kitap da kafa karıştırıcı geldi yordu bıraktım. Yani tamamen benle alakalı. Yakın zamanda tekrar başlayacağım. Okuyayım dersen şu ara ben de tekrar başlayabilirim beraber okuruz belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?