Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yeni yıla gireyim Ocak ayı kitaplarını ayarlarken zamanım yeterse okuyacağım. Çok sıkıştırmış kitap. Sanki okuyabilecek mişin gibi
Olmadı şubatta okunur ama okursun sen bence güzel kitap değişik, cümleleri beğenmiştim içe çekiyor ama kafam dolu olduğu için yormuştu. Aklımdasın dedim koydum kenara.

Son düzenleme:
İnşallah kıyafet alsam o kadar batmıyor gözüne ama kitap o na göre tamamen israf çar çur
Ayy annem de kıyafete harcayacağıma niye kitaba harcıyorum harçlığımı diye kızardı yaşım küçükken. Ben delicesine kitap alışverişi yapıp kocaman kitaplıklar doldurmamı buna bağlıyorum şu an .

Mutfak çıkmazı - Tahsin Yücel bitti.
Değişik bir kitaptı. Sevgilisi tarafından terk edilince kendini yemek yapmaya adayan İlyas'ın hikayesi. Kesinlikle aşk romanı değil. Bağımlılıkla ilgili.

Bir kitap bu kadar kötü anlatılamazdı

Geçen günlerde izlediğim Sofra Sırları filmi aklıma geldi
Değişik bir film izlemek isterseniz tavsiye ederim

Sabah sağlam kafa ile yazayım

Tahsin Yücel kitaplarında her bir nesneyi ya da olayı metafor halinde sunuyor bize. Kumru ile Kumru kitabında buzdolabıydı. Kumru'nun hayatının buzdolabı üzerinden anlatıyordu burada da İlyas'ın yaşadıklarını Yemek yapma ile bağlantı kuruyor

Taş Mektep / Hacı Taşan Kültür Merkezi - Kırıkkale​

Günümüzde Kültür ve Turizm Bakanlığı Çocuk ve Halk Kütüphanesi olarak kullanılmakta iken bakanlık tarafından Keskin Kaymakamlığı'na tahsisi yapılmış olup, Hacı Taşan Kültür Merkezi olarak kullanılmaktadır. Taş bir yapıdır. Yarım bodrumu vardır. Tek katlı olarak kırmızı Ankara taşından inşa edilmiştir. Yapıya giriş doğudandır. Bu cephede ortada taş merdivenle bir sundurmaya çıkılmaktadır. Sundurmadan ana yapıya geçişte yer alan kapı, taş bir silme ile çerçeve içine alınmıştır. Üstü kenarı silmeli üçgen alınlıklıdır. Kitabesi bulunmaktadır. Bu cephenin her iki yanında dikdörtgen üçer pencere vardır. Pencerelerin üst tarafı ortası kilit taşlı ve kemerlidir. Bunların üstünde yine taştan yarım daire silme yapılmıştır. Dikdörtgen planlı olan yapının iki kısa tarafında üçer pencere, arka yüzde beş pencere bulunmaktadır. Yapının çatıya geçiş kenarı taştan saçak silmelidir. Çatı Marsilya kiremitlidir.

Yılın son Cuma'sından herkese günaydınlar

1 Ocak 2024 tarihinde 2023 yılında okuduğumuz kitapların listesini paylaşıyoruz ve en beğendiğimiz ilk 5 kitabın fotoğrafını paylaşıyoruz. Bol katılımlı olmasını rica ederim. Saygılar sunarım

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777

Günaydın

herkese günaydın
nası gidiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…