Günaydınnn, ocak ayına Hizmetçi ile gireceğim sanırım ne kadar beğenmiş herkes
biter bitecek bitmeli.. zaten eşim ters ters bakıyor artık kitap almayı bırakın netten bile baktığımı görse telefonumda, inceden imalı bakışlar atıyor bende anlamazlıktan gelip sayfa değiştiriyorum rutin gibi devam edip
Kızlar ,merhaba yıllar sonra tekrardan sizlerle olmak çok güzel .2024 yılında kitap okuma kulübü aktif olarak devam edecek mi ?Bu yıl tekrardan aranıza katılmak istiyorum .Var mı bir okuma planınız ve beni tekrardan kabul eder misiniz?
GünaydınGünaydın kızlar. Yoğun bir hafta gecirdim. Bugün okumaya başlayalım tekrar. Hizmetçi kitabını satın alacağım ama yazarı kim? İki kitap çıkıyor.
Teşekkür ederim. İlkini alıyorum duruma göre ikincisini alacağım.
Şimdilik bunları ekledim. Bundan sonra düzenli katılacağım ben de.
Mini ortak okuma ya da alanlar bitirdiğinde yorumlama mı yapsakKukrim attı zehirli oku
Nereye baksam bu kitapları görüyorum. Sosyal medyada takip ettiğim bir kitap grubunda da gördüm. Sanırım bunları da alacağım. Listeme ekliyim,2024de okurum kısmetse
Ben şimdiden telefonumun not kısmına yazmaya başlayayımEki Görüntüle 3360245
Taş Mektep / Hacı Taşan Kültür Merkezi - Kırıkkale
Günümüzde Kültür ve Turizm Bakanlığı Çocuk ve Halk Kütüphanesi olarak kullanılmakta iken bakanlık tarafından Keskin Kaymakamlığı'na tahsisi yapılmış olup, Hacı Taşan Kültür Merkezi olarak kullanılmaktadır. Taş bir yapıdır. Yarım bodrumu vardır. Tek katlı olarak kırmızı Ankara taşından inşa edilmiştir. Yapıya giriş doğudandır. Bu cephede ortada taş merdivenle bir sundurmaya çıkılmaktadır. Sundurmadan ana yapıya geçişte yer alan kapı, taş bir silme ile çerçeve içine alınmıştır. Üstü kenarı silmeli üçgen alınlıklıdır. Kitabesi bulunmaktadır. Bu cephenin her iki yanında dikdörtgen üçer pencere vardır. Pencerelerin üst tarafı ortası kilit taşlı ve kemerlidir. Bunların üstünde yine taştan yarım daire silme yapılmıştır. Dikdörtgen planlı olan yapının iki kısa tarafında üçer pencere, arka yüzde beş pencere bulunmaktadır. Yapının çatıya geçiş kenarı taştan saçak silmelidir. Çatı Marsilya kiremitlidir.
Yılın son Cuma'sından herkese günaydınlar
1 Ocak 2024 tarihinde 2023 yılında okuduğumuz kitapların listesini paylaşıyoruz ve en beğendiğimiz ilk 5 kitabın fotoğrafını paylaşıyoruz. Bol katılımlı olmasını rica ederim. Saygılar sunarım
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@tofy92
@Nowaybabe
@ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
Gelincik78
@Marjolein
@Tutunamayanlar777
bildirim topiğinden de çekebilirsinBen şimdiden telefonumun not kısmına yazmaya başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?