Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of takıntım peşimi bırakmaz. Aralıksa aralık ayına yazarım
Son sayfaları bilerek okumayacağım ben de takıntım yüzünden herhalde. 2023 yılında 31 kitap okumuş olmak da istemiyorum hedefimi tam tamamlamışken aşmak yerine yeni yıl hedefime doğru bir adım atmak da istiyorum

Son düzenleme:
Aaa ben çok beğenmiştimmmm
1 günde okumuştum
Bana çok hitap etmiyor açıkçası, böyle bir tarza dizide tamamım da kitapta hayır. Hele ki kafa hikayesi alt metin güzel ama, içim almadı açıkçası

Merhaba,
Tess Gerritsen-Siliniş az evvel bitirdim.
Kısaca spolier vermeden özet geçeceğim.
Rizzoli&İsles serisi kitaplardan biri bu,Rizzoli polis ,İsles adli tıpta doktor. Ikisinin yolunun kesiştiği bir kitap ,zaten okuyanların aşina olduğu isimler bunlar.

Herşey ,adli tıpa ölü diye getirilen kimliği belirsiz kadın cesedinin Maura İsles otopsiye başlayacakken canlanması ile başlar.
Bu kadın hastaneye alınır orada da güvenlik görevlisinin silahını alıp içlerinde hamile dedektif Jane Rizzoli'nin de bulunduğu grubu rehin alır. O sırada ortağı da hastaneye girer ve ikisi onlara çok uçuk, kimsenin kolayca anlamayacaği,inanmayacaği şeyler anlatırken,
Fbi işin içine dahil olup kadını(ismi Olena)ve ortağını öldürüp rehineleri kurtarır ,Olena ölürken son nefesinde Mila biliyor onu bul diye fısıldar Jane'e.
Jane doğum iznindedir fakat duramaz,eşi Gabriel ile araşırmaya koyulur.
Araştırdıkça korkunç gerçeklerle karşılaşır, her adımda daha derine iner,indikçe neler döndüğünü anlar ama kime güvenebilir bilmiyordur.

Tess Gerritsen benim her zaman severek okuduğum bir yazar. Çok anlaşılır, yalın ama akıcı bir tarzı var. Kafa karıştırmaz,kitaba ara verip yeniden başladığınızda,o kimdi bu kimdi deyip kalakalmazsınız. Karakter sayısı fazlaca olmasına rağmen önceki kitaptan karakterleri bile hatırlarsınız. Uzun zamandır okumadım kitaplarını ki en son Cerrah'ı okumuştum o da bu seriden bir kitap değildi,ona rağmen hepsini net hatırlıyorum ki yazar pek atıfta bulunmaz eski kitaba yada kişilere ,hatırlatma yapmaz.
Gerilim sevenlere tavsiye ederim.
İyi akşamlar herkese.

Son düzenleme:
Hahah bence de mantıklı ben bakalım napcam benim bebe kuduruyor kitap görünce elimde kddmkdjd

Dün öğlen yazdım bunu, herkes dedi ki hadi hadi hep öyle derler, katlanır gider, o koca olacak adam alışır alıştırır hatta kendi alır vs. o kadar sözümün eriymişim ki iki gün bile geçmemiş üstünden spariş verdim az önce lanetli tavşandan o kadar bahsedince özendim ama bu son diğerleri bitecek önce kararlıyım

Kendimi görüyorum sende

İyi akşamlar kitapkurtları,
Ocak ayının kitabını aldım ama 1 Ocak 2024 00.00'ı bekliyorum

Nalet tavşanı bulamadım. Buluciim onu da inşallah.

Tutunamayanlar'dan 50 sayfa kadar eksikmiş Suç ve Ceza. Sıkıcı kitapmış da. Bunu 2 haftada bitirirsem Tutunamayanlar'a başlarım

Aaa suç ve ceza aslında çok akıcı bir kitap şaşırdım reklam olur mu bilmem ama lanetli tavşan BKM Ktapta var. Bakabilirsiniz

Suç ve Ceza sıkıcı bir kitap değil bence arkadaşlar. Dostoyevski nin okuduğum kitaplarında bazı bölümleri okumakta zorlanmıştım ama sıkıcı olduğunu düşünmüyorum, aksine çok akıcı ve merak uyandırıcı.

ben de. 250 yi geçtim vaktim olsa başından kalkmam. bayıldım gerçekten. karamazov kardeşleri okurken de çok beğenmiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…