- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Aklima gelmemiştibildirim topiğinden de çekebilirsin
Ahahah ben de bugün yarın başlarım ama biterse ocağa yazarım diye düşündüm bugünBen lanetli tavşana başladım bitmeli bile oldu Ocak ayına sarkıtayım bari.bu kadar hızlı okuyacağımı düşünmemiştim
Of takıntım peşimi bırakmaz. Aralıksa aralık ayına yazarımAhahah ben de bugün yarın başlarım ama biterse ocağa yazarım diye düşündüm bugün
Aaa ben çok beğenmiştimmmmYaaani çok da güzel değişik değil sanki
Son sayfaları bilerek okumayacağım ben de takıntım yüzünden herhalde. 2023 yılında 31 kitap okumuş olmak da istemiyorumOf takıntım peşimi bırakmaz. Aralıksa aralık ayına yazarım
Bana çok hitap etmiyor açıkçası, böyle bir tarza dizide tamamım da kitapta hayır. Hele ki kafa hikayesiAaa ben çok beğenmiştimmmm
1 günde okumuştum
Hahah bence de mantıklıSon sayfaları bilerek okumayacağım ben de takıntım yüzünden herhalde. 2023 yılında 31 kitap okumuş olmak da istemiyorumhedefimi tam tamamlamışken aşmak yerine yeni yıl hedefime doğru bir adım atmak da istiyorum
Dün öğlen yazdım bunu, herkes dedi ki hadi hadi hep öyle derler, katlanır gider, o koca olacak adam alışır alıştırır hatta kendi alır vs.Günaydın
Madame Bovary i nihayet bitireceğim (100 sayfa kaldı) başta zor ilerledi ama tüm klasikler gibi sonradan açıldı güzelleşti. Ocakta yeni kitabıma başlayacağım artık.kitaplığımda bekleyenlerle ilerleyeceğim
Kendimi görüyorum sendeDün öğlen yazdım bunu, herkes dedi ki hadi hadi hep öyle derler, katlanır gider, o koca olacak adam alışır alıştırır hatta kendi alır vs.o kadar sözümün eriymişim ki iki gün bile geçmemiş üstünden spariş verdim az önce lanetli tavşandan o kadar bahsedince özendim ama bu son diğerleri bitecek önce kararlıyım
Aaa suç ve ceza aslında çok akıcı bir kitap şaşırdımİyi akşamlar kitapkurtları,
Ocak ayının kitabını aldım ama 1 Ocak 2024 00.00'ı bekliyorum
Nalet tavşanı bulamadım. Buluciim onu da inşallah.
Tutunamayanlar'dan 50 sayfa kadar eksikmiş Suç ve Ceza. Sıkıcı kitapmış da. Bunu 2 haftada bitirirsem Tutunamayanlar'a başlarım
Evet güzel gidiyor bugün bitiririm herhalde ,dün evin içinde kaybettim kitabımı yoksa biterdi şimdiyeay gençliğim geldi aklıma, lisedeyken okumuştum , çok keyifli bir kitap.
Evet iyi oldu amaKukrim attı zehirli oku
Suç ve Ceza sıkıcı bir kitap değil bence arkadaşlar. Dostoyevski nin okuduğum kitaplarında bazı bölümleri okumakta zorlanmıştım ama sıkıcı olduğunu düşünmüyorum, aksine çok akıcı ve merak uyandırıcı.İyi akşamlar kitapkurtları,
Ocak ayının kitabını aldım ama 1 Ocak 2024 00.00'ı bekliyorum
Nalet tavşanı bulamadım. Buluciim onu da inşallah.
Tutunamayanlar'dan 50 sayfa kadar eksikmiş Suç ve Ceza. Sıkıcı kitapmış da. Bunu 2 haftada bitirirsem Tutunamayanlar'a başlarım
İyiyim başganum sen nasılsınSelam canım
Nasılsın?
ben de. 250 yi geçtim vaktim olsa başından kalkmam. bayıldım gerçekten. karamazov kardeşleri okurken de çok beğenmiştimSuç ve Ceza sıkıcı bir kitap değil bence arkadaşlar. Dostoyevski nin okuduğum kitaplarında bazı bölümleri okumakta zorlanmıştım ama sıkıcı olduğunu düşünmüyorum, aksine çok akıcı ve merak uyandırıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?