Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az evvel yılın ilk kitabını bitirdim.
Jean-Christophe Grange -Son Av-300 sayfa.
Kısaca bahsetmek gerekirse,
Yazar,çok zengin ve ķöklü bir ailenin(Geyersberg'ler) çok eskilere dayanan avcılık tutkusu , işlenen cinayetler ve bunların bağlantısı ile ilgili çok akıcı,akılcı çoğu zaman ters köşe bir ilişki kurup anlatmış.
Kendilerine kocaman bir kara orman yaratan bu aile nesiller boyu av partileri düzenlemiş. Hatta bana çok sapkın ve canice gelen gelenekleri doğrultusunda ileride av partilerinde avlamak/avlanmak üzere çocuklar evlat edinip kendi çocuklari gibi hatta onlarla yarış halinde büyütüp acımasız avcılar olarak yetiştirip zamanı geldiğinde iyi olan hayatta kalsın diyerek pirsch avını başlatıyorlar.
Gerilim-Polisiye sevenlerin severek,sıkılmadan okuyabilecegi bir kitap.

En son yakın zamanda Siyah Kan'ı okumuştum. Hala aklıma geldiğinde heyecanı gerilimi hissederim. Çok başarılı bir yazar.

Öncesinde Kızıl Nehirler sonrasında Küllerin Günü okunursa daha anlaşılır oluyor ama olay devamlılığı yok sadece Niemans karakteri ortak.

Öncesinde Kızıl Nehirler sonrasında Küllerin Günü okunursa daha anlaşılır oluyor ama olay devamlılığı yok sadece Niemans karakteri ortak.
Süpersiniz,teşekkürler. Ben bir yorumumda yazmıştım yazarın okuduğum ilk kitabı sanırım ortadan başladım diye zira atıfta bulunuyor ara ara eski kitaba. Birde Niemans ne yaşadı merak etmiştim o zaman Kızıl Nehirler'i alayım ilk etapta,sonrada digerini alır okurum.

sessiz hastayi sayende bende okudum :)
sonra yitik kızlarıda okudum ama hizimi alamadim

En son yakın zamanda Siyah Kan'ı okumuştum. Hala aklıma geldiğinde heyecanı gerilimi hissederim. Çok başarılı bir yazar.
Evet epey şaşırtıcı tarzı,sonunu tahmin eder gibi oldum hep ama birşey oldu fikrim değişti derken okuma hissini taze tutan bir tarzı varmış yazarın, merak edip okumak istiyorsun biraz daha biraz daha derken ilk 20 sayfayı daha önce okumuştum,kalan kısmı 2 günde bitti.

Benim doğru

Ah bu kitabın filmi vardı sanırım. Kitabı okumadım ama böyle bir film hatırlıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…