- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.098
- 798
En son yakın zamanda Siyah Kan'ı okumuştum. Hala aklıma geldiğinde heyecanı gerilimi hissederim. Çok başarılı bir yazar.Az evvel yılın ilk kitabını bitirdim.
Jean-Christophe Grange -Son Av-300 sayfa.
Kısaca bahsetmek gerekirse,
Yazar,çok zengin ve ķöklü bir ailenin(Geyersberg'ler) çok eskilere dayanan avcılık tutkusu , işlenen cinayetler ve bunların bağlantısı ile ilgili çok akıcı,akılcı çoğu zaman ters köşe bir ilişki kurup anlatmış.
Kendilerine kocaman bir kara orman yaratan bu aile nesiller boyu av partileri düzenlemiş. Hatta bana çok sapkın ve canice gelen gelenekleri doğrultusunda ileride av partilerinde avlamak/avlanmak üzere çocuklar evlat edinip kendi çocuklari gibi hatta onlarla yarış halinde büyütüp acımasız avcılar olarak yetiştirip zamanı geldiğinde iyi olan hayatta kalsın diyerek pirsch avını başlatıyorlar.
Gerilim-Polisiye sevenlerin severek,sıkılmadan okuyabilecegi bir kitap.
Öncesinde Kızıl Nehirler sonrasında Küllerin Günü okunursa daha anlaşılır oluyor ama olay devamlılığı yok sadece Niemans karakteri ortak.Günaydın herkese.
Bende Son Av'da baya ilerledim,çok heyecanlı gidiyor. Daha önce neden Grange okumamışım bilmiyorum.
Bu arada ben başlamış oldum rastgele ilgimi ćeken bu kitapla ama Niemans(polis) başına gelen olayı kaçırdım haliyle,bu bitince geriye dönüp hangi kitapsa şayet(bilen varsa yazarsa sevinirim)onu da okuayacağim zira bu kitapta o kitaba ufak tefek atıflar var. Merak ettim öncesinde neler yasanmis
zaten miyopum en kötü şişe dibi olurum
Süpersiniz,teşekkürler. Ben bir yorumumda yazmıştım yazarın okuduğum ilk kitabı sanırım ortadan başladım diye zira atıfta bulunuyor ara ara eski kitaba. Birde Niemans ne yaşadı merak etmiştim o zaman Kızıl Nehirler'i alayım ilk etapta,sonrada digerini alır okurum.Öncesinde Kızıl Nehirler sonrasında Küllerin Günü okunursa daha anlaşılır oluyor ama olay devamlılığı yok sadece Niemans karakteri ortak.
Ben de miyopum ama ilk 3e bile giremedim hiçzaten miyopum en kötü şişe dibi olurum
Hem de ne golSon dakika golü gibi olmuş sana
Bari son ay listeye adımı birinci sıradan yazdırayım dedim ama yok olmadı yineBunu nasıl unuttun peki
ne hayaller yıktın şu an
sessiz hastayi sayende bende okudum :)İyi geceler
2023 OKUDUKLARIM
1- Rüzgarın Adı / Patrick Rothfuss
2- Sessiz Hasta / Alex Michaelides
3- Kadınlar Ülkesi / Carlotte Perkins Gilman
4- Saç Örgüsü / Laeititia Colombani
5- Özsaygı / Nil Gün
6- Asılacak Kadın / Pınar Kür
7- Bilge Adamın Korkusu / Patrick Rothfuss
8- Koleksiyoncu / John Fowles
9- Divanımdaki Erkekler / Brandy Engler
10- Kendinle Savaşma Sanatı / Fumitake Koga
Açıkcası bu listede en iyi 5 kitabımı oluşturamadımBu sene eğer başarabilirsem aylık beğenilerimi yazıp yılsonunda o beğeniler üzerinden top listesi yapmayı planladım.
Eki Görüntüle 3362663
En aklımda kalanlar olduğu için bunları seçtim.
Evet epey şaşırtıcı tarzı,sonunu tahmin eder gibi oldum hep ama birşey oldu fikrim değişti derken okuma hissini taze tutan bir tarzı varmış yazarın, merak edip okumak istiyorsun biraz daha biraz daha derken ilk 20 sayfayı daha önce okumuştum,kalan kısmı 2 günde bitti.En son yakın zamanda Siyah Kan'ı okumuştum. Hala aklıma geldiğinde heyecanı gerilimi hissederim. Çok başarılı bir yazar.
kız ben de ilk kez bu ay birinci oldumBen de miyopum ama ilk 3e bile giremedim hiç
Ve ben imza gününe gidip iki kitap imzalattımEn son yakın zamanda Siyah Kan'ı okumuştum. Hala aklıma geldiğinde heyecanı gerilimi hissederim. Çok başarılı bir yazar.
Benim doğruARALIK OKUMA LİSTESİ
Listede eksik ya da yanlış varsa lütfen bildirin
C Calcifer 5 -644 syf
@Eleadora 6 - 1859 syf
@Life light 7 - 2142 syf
@Capanin Gururu Teyom 2
Levaiz 3 - 648 syf
@Natsume 9 - 1780 syf
U UcanSupurge 6 - 1640 syf
@Kukrim 7 - 1688 syf
@Aspasiaa 1 - 312 syf
K Kitapkontesi 11 - 2522 syf
Disipline Girmis BirKadin 4 - 816 syf
yet07 1 - 296 syf
Keira- 1 - 120 syf
Arrietty_ 2 - 219 syf
@Orangegreysky 4 - 616 ayf
@fesang 3 - 1119 syf
@-nemesis- 1 - 215 syf
@mimesis 3 - 940 syf
bir civciv annesi
@Atalanteda 3 - 1194 syf
@MrsDelfino 4 - 1264 syf
@Etkili Eleman
@Sulukuleli 5 - 1574 syf
Less-is-More 2 - 786
@Amanita
@hande_buse 3 - 1211 syf
@LADY VEGA 5 - 1756 syf
@Pozitivite ??
@Ozzybal ??
@Tu me manques 2 - 752 syf
@koza16 2 - 240 syf
@tolin??
@Alp_BuRc ??
Bu bende de varmis ayYılın ilk ayı diye litfennn yüklenmeyelim Savaş ve Barış’ı bitirirsem birinciliği hak ediyorum boşa gitmesin pilizzzz
Ben daha okuyamadım amasessiz hastayi sayende bende okudum :)
sonra yitik kızlarıda okudum ama hizimi alamadim
Ah bu kitabın filmi vardı sanırım. Kitabı okumadım ama böyle bir film hatırlıyorum.Az evvel yılın ilk kitabını bitirdim.
Jean-Christophe Grange -Son Av-300 sayfa.
Kısaca bahsetmek gerekirse,
Yazar,çok zengin ve ķöklü bir ailenin(Geyersberg'ler) çok eskilere dayanan avcılık tutkusu , işlenen cinayetler ve bunların bağlantısı ile ilgili çok akıcı,akılcı çoğu zaman ters köşe bir ilişki kurup anlatmış.
Kendilerine kocaman bir kara orman yaratan bu aile nesiller boyu av partileri düzenlemiş. Hatta bana çok sapkın ve canice gelen gelenekleri doğrultusunda ileride av partilerinde avlamak/avlanmak üzere çocuklar evlat edinip kendi çocuklari gibi hatta onlarla yarış halinde büyütüp acımasız avcılar olarak yetiştirip zamanı geldiğinde iyi olan hayatta kalsın diyerek pirsch avını başlatıyorlar.
Gerilim-Polisiye sevenlerin severek,sıkılmadan okuyabilecegi bir kitap.
Kızıl Nehirler harika bir kitaptı ya.Kullerin Günü'nü bilmiyordum. Onu da okuyayım.Öncesinde Kızıl Nehirler sonrasında Küllerin Günü okunursa daha anlaşılır oluyor ama olay devamlılığı yok sadece Niemans karakteri ortak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?