- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.098
- 798
Bilse bilseGünaydın herkese.
Bende Son Av'da baya ilerledim,çok heyecanlı gidiyor. Daha önce neden Grange okumamışım bilmiyorum.
Bu arada ben başlamış oldum rastgele ilgimi ćeken bu kitapla ama Niemans(polis) başına gelen olayı kaçırdım haliyle,bu bitince geriye dönüp hangi kitapsa şayet(bilen varsa yazarsa sevinirim)onu da okuayacağim zira bu kitapta o kitaba ufak tefek atıflar var. Merak ettim öncesinde neler yasanmis
DR dan kitap almak daha havalıydı ordan devam (diğerine kıyasla)2.kitapta %60 indirim vardı, 400'e geldi şunlar. 4 kitaptan kitap başına 100 TL. Girl math yapıp safa yatmak zorunda kaldım
DR dan kitap almak daha havalıydı ordan devam (diğerine kıyasla)
Keyifle oku bu aradaama ne aldığını da gösterseydin keşke
ay orası neresi tutmayın beni ben gidiyorumGünaydin
Kar firtinasina uyandik. Evden cikmadan uyarisi yapiliyorizin gunum neyseki. Bu sayede bol bol olurum
Ya kan verdiler 2 ünite kırmızı, 1 ünite beyaz, bugün de 1 ünite daha vereceklermiş. Sordum kimse gelmemiş bağış yapmaya ama şu an kan vermeye devam ettikleri için yakamıza yapışacak halleri yok diye düşündüm taburcu ederlerken, ses çıkarmıyorum o yüzden
TeşekkürlerKeyifle oku
geçmiş olsun orange.Ya kan verdiler 2 ünite kırmızı, 1 ünite beyaz, bugün de 1 ünite daha vereceklermiş. Sordum kimse gelmemiş bağış yapmaya ama şu an kan vermeye devam ettikleri için yakamıza yapışacak halleri yok diye düşündüm taburcu ederlerken, ses çıkarmıyorum o yüzden
Teşekkürler
Çok teşekkürlergeçmiş olsun orange.
Kitaplarını da keyifle oku
inşallah tez vakitte toparlar anneciğinYa kan verdiler 2 ünite kırmızı, 1 ünite beyaz, bugün de 1 ünite daha vereceklermiş. Sordum kimse gelmemiş bağış yapmaya ama şu an kan vermeye devam ettikleri için yakamıza yapışacak halleri yok diye düşündüm taburcu ederlerken, ses çıkarmıyorum o yüzden
Teşekkürler
Yazarım canımcım çok teşekkürlerinşallah tez vakitte toparlar anneciğinbir şeye ihtiyacın olursa yaz lütfen
Ya kan verdiler 2 ünite kırmızı, 1 ünite beyaz, bugün de 1 ünite daha vereceklermiş. Sordum kimse gelmemiş bağış yapmaya ama şu an kan vermeye devam ettikleri için yakamıza yapışacak halleri yok diye düşündüm taburcu ederlerken, ses çıkarmıyorum o yüzden
Teşekkürler
Teşekkürler başkiÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun, Allah şifa versinYa kan verdiler 2 ünite kırmızı, 1 ünite beyaz, bugün de 1 ünite daha vereceklermiş. Sordum kimse gelmemiş bağış yapmaya ama şu an kan vermeye devam ettikleri için yakamıza yapışacak halleri yok diye düşündüm taburcu ederlerken, ses çıkarmıyorum o yüzden
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?