Herkese selamlar gelemedim cumadan sonra bir koşturmaca.. kitabıma devam ediyorum pc cast kristin cast - işaret.
Serinin eksik olan 2 kitabını da aldım :)
İşaret, İhanet, Seçilmiş, Vahşi, Av, Baştan Çıkarılmış, Yanmış, Uyanmış. Ben en son okuduğumda böyleydi . Sonradan çok kitabı çıkmış, geçenlerde gördüm.
Yaa deme öyle ben strese giriyorum sonra hangisini okusam diye kitaplar biriktikçe.
Bunlara denk gelip aldım ama listemin çok az bir bölümü bunlar,aklım hala alamadıklarımda zaten
Buz gibi bir İstanbul sabahından günaydın arkadaşlar. Sabah çocukları okula bıraktim,oğlum uçuyorum anne tut beni dedi öyle bir rüzgar vardı. 2 gündür çok soğuk fırtınalı tam evde oturup kahve kitap keyfi yapılacak bir hava ama tabi ben çocuklar yokken evden işlerimi tamamlamalıyım ,onları alınca zaten vakit kalmıyor hicbirşeye,arabada okuyorum hala.
Bütünün Bir Parçası'nı yarıladım ,farklı bir kitap geriye dönüp başka bir karaktere dönüyor zaman zaman,kişiden kişiye/dönem dönem bir ailenin er kişilerinin hayatları şeklinde. Çok enteresan bir işleyişi var. Bence unutmamak adına çok ara vermeden kısa sürede okuyup bitirilmeli bu hafta bitirmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. Kalında bir kitap zaten uzun sürdü epey. Buna da şükür diyorum kendi şartlarıma bakınca.
Günaydın
Ruhlar Evi ilk otuz sayfada yavaş ilerledim, otuzdan sonra açıldı sanki. Yazarın okuduğum ilk kitabı olacak.
Lanetli Tavşan'da da Soğuk Parmaklar ve Bedenlesme'yi okudum. Ama biri bana anlatsın lütfen ben ne okudum