- 26 Eylül 2018
- 620
- 1.881
- 113
Eki Görüntüle 3366232
Eki Görüntüle 3366233
Aslankaya - Afyonkarahisar
İhsaniye ilçesi, Döğer Kasabası, Üçlerkayası Köyü arasında bulunan Emre Gölü kıyısındadır. Aslankaya, yüksek bir kayanın güney yüzü, dikey kesilmiş üçgen çatılı bir tapınak cephesidir. Üçgen çatının kiriş boşluklarında karşılıklı iki sfenks (insan başlı aslan), ana cephede niş içinde iki aslan arasında Kibele bulunmaktadır. Ana cephe geometrik desenli kabartmalarla süslüdür. Anıtın iki yan yüzleri de kesilmiş, kuzey yanına kükremiş ve iki ayağı üzerine şaha kalkmış bir aslan yapılmıştır. M.Ö. 7'inci yüzyılda yapıldığı sanılmaktadır.
Günaydınlar
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Limonsuzzcay
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
koza16
@tolin
@Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
@Gelincik78
@Marjolein
@Tutunamayanlar777
@Koylubiber
@kitapzede
GünaydınnnEki Görüntüle 3366232
Eki Görüntüle 3366233
İhsaniye ilçesi, Döğer Kasabası, Üçlerkayası Köyü arasında bulunan Emre Gölü kıyısındadır. Aslankaya, yüksek bir kayanın güney yüzü, dikey kesilmiş üçgen çatılı bir tapınak cephesidir. Üçgen çatının kiriş boşluklarında karşılıklı iki sfenks (insan başlı aslan), ana cephede niş içinde iki aslan arasında Kibele bulunmaktadır. Ana cephe geometrik desenli kabartmalarla süslüdür. Anıtın iki yan yüzleri de kesilmiş, kuzey yanına kükremiş ve iki ayağı üzerine şaha kalkmış bir aslan yapılmıştır. M.Ö. 7'inci yüzyılda yapıldığı sanılmaktadır.
Günaydınlar
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Limonsuzzcay
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
koza16
@tolin
@Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
@Gelincik78
@Marjolein
@Tutunamayanlar777
@Koylubiber
@kitapzede
Ben soğuk parmakların ne anlatmak istediğini anlayamadım
Savaş ve barış buPrens Andrey Nikolayeviç kalktı, gelinin önünde topuklarını birbirine vurarak “Siz dilediğinizi yapabilirsiniz.” dedi. “Ama onun kendisini çirkinleştirmeye ihtiyacı yok, zaten çirkin”
Kafa hikayesinde anlatılanı anladım en azından ama Soğuk Parmaklarda onu da yapamadımKafa hikayesinin vermek istediği mesaj ne ki? Senden çıkan her şey değerlidir, tuvaletine bile önem ver çünkü bir gün ona dönüşebilirsin mı demek istiyor
Ona daha gelemedim. Kitabın şimdilik iyi yani okuyup geçemiyorsun. Ne demek istemiş ki diye düşünmek gerekiyorKafa hikayesinde anlatılanı anladım en azından ama Soğuk Parmaklarda onu da yapamadımbir şeyler anlatıyor ama ne olduğunu bir türlü çözemedim şu an yazıya bile dökemiyorum yani bugun kapan öyküsünü okudum, suana kadar okuduğum en iyi öyküydü
Okuduğum öykülerin yorumlarını okumaya çalışıyorum, benim anlamadığım neyi anlatmış diyeOna daha gelemedim. Kitabın şimdilik iyi yani okuyup geçemiyorsun. Ne demek istemiş ki diye düşünmek gerekiyor
Ben ondan şunu çıkardım yaKafa hikayesinin vermek istediği mesaj ne ki? Senden çıkan her şey değerlidir, tuvaletine bile önem ver çünkü bir gün ona dönüşebilirsin mı demek istiyor
Evet olabilirBen ondan şunu çıkardım ya
gibi bisey. Açıkçası çok midem kaldırmadıkadından bir parçayla oluştu ya hani, kadın da yaşlandı o genç haliyle şimdi ben yaşayacağım falan demişti. Kadın kendi yaşamını evlilik çocuk derken ihmal ettidüşünemedim üstüne
Küllerinden değil de başka şeyden doğmuşBen ondan şunu çıkardım ya
gibi bisey. Açıkçası çok midem kaldırmadıkadından bir parçayla oluştu ya hani, kadın da yaşlandı o genç haliyle şimdi ben yaşayacağım falan demişti. Kadın kendi yaşamını evlilik çocuk derken ihmal ettidüşünemedim üstüne
Evett gerçekten böyle . Dün 2 hikaye okudum yarım saat düşündüm ne anlatmak istedi asıl diyeOna daha gelemedim. Kitabın şimdilik iyi yani okuyup geçemiyorsun. Ne demek istemiş ki diye düşünmek gerekiyor
herkese günaydınEki Görüntüle 3366232
Eki Görüntüle 3366233
Günaydınlar
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Limonsuzzcay
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
koza16
@tolin
@Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
@sevayd
@Gelincik78
@Marjolein
@Tutunamayanlar777
@Koylubiber
@kitapzede
Ağır ilerliyor o kitap. Çapraz okuma ile destekleyebilirsin. Durum romanı. Büyük olaylar olmuyorgazap üzümlerini bitirdim. twisted serisinin son kitabına başladım hatta bayağı da ilerledim.
steinbeck'in kötü bir şey yazamayacağını düşündüğümden sanırım, kitaba başlarken beklentim çok yüksekti ama umduğumu bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?