Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Günaydın

Günaydınnn

Kafa hikayesinin vermek istediği mesaj ne ki? Senden çıkan her şey değerlidir, tuvaletine bile önem ver çünkü bir gün ona dönüşebilirsin mı demek istiyor
Kafa hikayesinde anlatılanı anladım en azından ama Soğuk Parmaklarda onu da yapamadım bir şeyler anlatıyor ama ne olduğunu bir türlü çözemedim şu an yazıya bile dökemiyorum yani bugun kapan öyküsünü okudum, suana kadar okuduğum en iyi öyküydü

Ona daha gelemedim. Kitabın şimdilik iyi yani okuyup geçemiyorsun. Ne demek istemiş ki diye düşünmek gerekiyor

Ona daha gelemedim. Kitabın şimdilik iyi yani okuyup geçemiyorsun. Ne demek istemiş ki diye düşünmek gerekiyor
Okuduğum öykülerin yorumlarını okumaya çalışıyorum, benim anlamadığım neyi anlatmış diye öyküleri sevdim, altta verdiği mesaji her öyküde anlayabilsem daha iyi olacak

Kafa hikayesinin vermek istediği mesaj ne ki? Senden çıkan her şey değerlidir, tuvaletine bile önem ver çünkü bir gün ona dönüşebilirsin mı demek istiyor
Ben ondan şunu çıkardım ya
kadından bir parçayla oluştu ya hani, kadın da yaşlandı o genç haliyle şimdi ben yaşayacağım falan demişti. Kadın kendi yaşamını evlilik çocuk derken ihmal etti
gibi bisey. Açıkçası çok midem kaldırmadı düşünemedim üstüne

Evet olabilir

Küllerinden değil de başka şeyden doğmuş

herkese günaydın

Ağır ilerliyor o kitap. Çapraz okuma ile destekleyebilirsin. Durum romanı. Büyük olaylar olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…