- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
evet çok ağır ilerliyor. çapraz okuma yapmak için başka kitaba başladım bayağı iyi geldi ama bu sabah bitirdim gazap üzümlerini son sayfa hariç mimiksiz okudum resmenAğır ilerliyor o kitap. Çapraz okuma ile destekleyebilirsin. Durum romanı. Büyük olaylar olmuyor
KesinlikleSavaş ve barış bu
M MrsDelfinoArada bunlardan da okuma yapıyorum,aranızda okuyan var mı bilmiyorum ama kısa kısa öyküler elestiriler falan var içerisinde. Boş vakitlerde okunabilir. Evdekilerle beraber epey kitabım oldu,bir süre almayacağım galiba kitap,bunları bitirebilirsem son aldıklarımla birlikte bir süre beni götürür diyorum ama bakalım ne kadar dayanabileceğim almadan bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3365732
Keyifli okumalarYeni kitaplarım❤
Eki Görüntüle 3365728
Noldu noldu
Klasik Rus edebiyatı, bu kadar kişi bizi aşiyorKim kim çözene kadar anam ağladı
Ne oldu canim
Değersiz bir hayat kitabından bahsediyor. Judy yaşadığı olayı okumuşNe oldu canim
Oturdum karakterleri yazıyorum Allah yardımcım olsunKlasik Rus edebiyatı, bu kadar kişi bizi aşiyor
Yazsam da aklımda tutmam zor sanırım, artık hatırladığım kadarıylaOturdum karakterleri yazıyorum Allah yardımcım olsun
Noldu noldu
heee tamam tamam. Çok ağır şeyler yaşadıkları
Evet canlar ,kitaptaki bölüm resmen mideme vurdu okuduklarımNe oldu canim
İşte yaz okurken bakarsın kim kim diyeYazsam da aklımda tutmam zor sanırım, artık hatırladığım kadarıyla
Uygulamanın adını öğrenebilir miyim?Eki Görüntüle 3366548
Şu uygulamadan beri diyorum ki günlük 2 saat ayırsam mis gibi okurmuşum. Aydınlatma yaşattı bana
BookmoryUygulamanın adını öğrenebilir miyim?
Ayy ben de dedim ki, beni niye etiketlemiş ben bu kitapları okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?