Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
listede yokum sanırım belli bir süreyi tamamlamam gerekiyor.hedefimi 20 olarak belirledim ben

Günaydın

Beni de sarmamıştı bu kitap. Ben bu tarzı sevmiyorum belkide ondan.
Seneler önce okumustum.

herkese günaydın

Beni de sarmamıştı bu kitap. Ben bu tarzı sevmiyorum belkide ondan.
Seneler önce okumustum.
Aslında güzel ama bazı bölümlerde tıbbi terimler var detaylı hastalık açıklamaları var bunlar mı yada benim okurken aklımın çabuk dagılması odaklanamamam mı sebep bilmiyorum. Başka kitapta da aynı sıkıntı olursa demek ki dicem ki sorun kitapta degil bende

Bebde her gün etiket isterim daha dinç tutar beni hedefim 2024 yılı için 12 kitaptı ama 20 yapabilirim belki

Diğerini okumakta zorlandı iseniz peşine buna başlamayın bence,çünkü bu da ağır ilerleyen ve konstrasyon isteyen bir kitap.
Ama güzel bir kitaptır ebeveynlerin özellikle okumasını tavsiye ederim .
Elimdeki kitapların hepsi psikoloji konulu ama 10 tane var hepsi aynı mecbur okuyacagız. Aslında kitabı okumakta zorlanmadım guzel ve akıcı sadece bazı sayfalarda tıbbı terimler hastalıklarin detaylı ve uzun açıklaması, yazarın bazı günlük rutinlerini uzunca anlatması vb sıkıcı geldi. Bazen de okurken aklımın istemsiz başka yerde olması bitirtemedi kitabı bana. İncecik kitap oysa

Psikoloji seven herkesin okuması gereken bir kitap. Ama ben sevmiyorum sarmadı açıkçası ki o dönem herkesin elindeydi bu kitap. Seveni de çok tabi ki.

Psikoloji seven herkesin okuması gereken bir kitap. Ama ben sevmiyorum sarmadı açıkçası ki o dönem herkesin elindeydi bu kitap. Seveni de çok tabi ki.
Güzel kitap ama daha iyileri vardır bence yine psikoloji konulu. Bende severim bu tarz kitapları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…