Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırada bu var digerini bitirebilirsem
Eki Görüntüle 3367123

Diğerini okumakta zorlandı iseniz peşine buna başlamayın bence,çünkü bu da ağır ilerleyen ve konstrasyon isteyen bir kitap.
Ama güzel bir kitaptır ebeveynlerin özellikle okumasını tavsiye ederim .
Ben de Kukrim gibi düşünüyorum. Bazen ardı ardına okumak yavaşlatabiliyor insanı. Boş Ayna benim de beklettiğim bir kitap.

Ben de Kukrim gibi düşünüyorum. Bazen ardı ardına okumak yavaşlatabiliyor insanı. Boş Ayna benim de beklettiğim bir kitap.
Benim beklettigim boş ayna degil aslında Diger kitap bekleyen bitiremedigim o kitabı bitirmeden boş ayna ya başlayamıyorum ondan. Bir kitabı bitirmeden digerine geçemiyorum. Ama az kalmış bakalım bitsin geçecegim digerine.

Merhabalar herkese. Üstad kitabı bitmek üzere. Bitince kitap hakkında yazacağım.

seneye bir daha okursun bence Dostoyevski, duraklama döneminden sonra tekrar bu kitapla ün kazanmış. son kitabı da Karamazov Kardeşler. Bütün deneyimlerini onda toplamış.
Dostoyevskinin kitaplarını yazılış sırasına gore okumadigima pişmanım

Dostoyevskinin kitaplarını yazılış sırasına gore okumadigima pişmanım
Benim de okumadiklarım var canım mesela insancıklar ile ünlenmiş ancak "öteki, ölüler evinden anılar ve ev sahibesi " beklenen ilgi ve övgüyü görmemis.firsat buldukça hepsini okuyacağım inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…