Evde okumamis 50 kitabim var.
Kargo bekliyorum. Ordada 11 tane var.
Ara mi versem almaya
Amazondan ban yediğimden beridir 1 aydır kitap alamıyorum. Elim ayağım titriyor.Benim de öyle ,verebiliyorsan ver bakalım
Hala vazgeçmediler değil miAmazondan ban yediğimden beridir 1 aydır kitap alamıyorum. Elim ayağım titriyor.
Hala çözüme ulaşmadı mı AmazonAmazondan ban yediğimden beridir 1 aydır kitap alamıyorum. Elim ayağım titriyor.
Katılıyorum. Aklım hala alamadıklarımdaYanlış yere sordunkitaplar gün geçtikçe pahalaniyor canım, alınan kârdır
Hala vazgeçmediler değil mimüşteri hizmetleri ne diyor canım
İlgili birime ilettim deyip beklemeye alıyorlar. Her gün mail atıyorum. Artık cevap da vermiyorlar.Hala çözüme ulaşmadı mı Amazon
Gelen red mailine cevap veriyorsun değil mi? Bize hiç böyle cevaplar gelmiyordu, ya inceledik düzelttik ya da kararımızdan vazgeçmiyoruz diyorlardı.İlgili birime ilettim deyip beklemeye alıyorlar. Her gün mail atıyorum. Artık cevap da vermiyorlar.
Başkanım ben bu kısmı kaçırmışım. Hedefim 20 diyelim şimdilik. Yeni sezonda yoğunluguma göre arttırabilirim daha sonra2024 YILLIK HEDEFLER
C Calcifer 45
@Life light 80
@Levaiz 50
Eleadora 60
@MrsDelfino 36
@Limonsuzzcay 15
@Orangegreysky 50
@bir civciv annesi 60
@Nowaybabe 30
Keira- 40
@LADY VEGA 60
@ahestebirbeste 15
@Kitapkontesi 60
Arrietty_ 45
@Disipline Girmis BirKadin 25
@yet07 24
@fesang 36
@Sulukuleli 35
@Etkili Eleman 40
@UcanSupurge 48
C Capanin Gururu Teyom 25
@mimesis 45
@sudem34 12
@minerva1988 36
@ordinary 17
@tofy92 100
@sasifelekcikmazi 30
@sevayd 30
@Tutunamayanlar777 15
@Tu me manques 30
@Atalanteda 15
@Benaslindayoum 25
@Teraryum1 30
@maryjane_94 15
@huysuzsdo 30
Kukrim 30
@Ozzybal 30
@Less-is-More 45
@CipisS 20
@kasimpat 70
@choccywhoccydoodah 24
@Sulukofte2000 80
@Natsume 50
@Koylubiber 50
@koza16 30
@Marjolein 30
@sessizyazar 52
Okuma yapanlar ile günlük sohbete katılanların etiketlerini ayırıyorum. Ay sonunda hatırlatma mesajı atacağım okuma yapanları. Bu yüzden etiket listesini yeniden düzenliyorum
Evet başlarda kararımızdan vazgeçmedik diyorlardı.Gelen red mailine cevap veriyorsun değil mi? Bize hiç böyle cevaplar gelmiyordu, ya inceledik düzelttik ya da kararımızdan vazgeçmiyoruz diyorlardı.
Maalesef öyle yapıyorlar. Sen yine de aramaya devam et. Gerçi bana bir ara aramada da cevap vermedilerİlgili birime ilettim deyip beklemeye alıyorlar. Her gün mail atıyorum. Artık cevap da vermiyorlar.
Bugün bir arkadaş gelmiş kitaplarini dağıtırsan bana ver diyor, sözde şaka yapıyor. Dedim kitaplarımı niye dağıtayım, yerim olsa daha çok alacağım kitap varKatılıyorum. Aklım hala alamadıklarımda
Teşekkür ederim EleacımIrmak000 nasılsın?
Sende varsa bana ver deseydin. Kafa buluyor herhalde. Emanet verdiğimiz kitabın peşine düşüyoruz bizBugün bir arkadaş gelmiş kitaplarini dağıtırsan bana ver diyor, sözde şaka yapıyor. Dedim kitaplarımı niye dağıtayım, yerim olsa daha çok alacağım kitap var
İyiyim ben de canım sağ olTeşekkür ederim Eleacım'Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe ' şairin dediği gibiyim. Sen nasılsın
Allah iyilik versinİyiyim ben de canım sağ olçok göremiyorum sanki seni buralarda.
Seni görmek de güzelAllah iyilik versin. Inşallah bundan sonra daha sık burda olurum. Ben de seninle pek karşılasamiyorum burda. Seni görmek güzel
Daha önce tüm kitaplarını dağıtmış biri olarak bi yandan iyi ki vermişim diyorum çünkü hapishanelere göndermiştim onların okumalarina vesile olmak iyi hissettirdi ama bi yandan da her kitabımin aldığım ve okuduğum zamanların anısı vardi onun icin hatıra kalmasini isterdim ve hatta çok eskiden okuduğum kitaplarimin sayfalarina tekrar dokunup o zamandan bu zamana değişen gelişen benligimle yeniden farklı duygularla okumayi isterdimBugün bir arkadaş gelmiş kitaplarini dağıtırsan bana ver diyor, sözde şaka yapıyor. Dedim kitaplarımı niye dağıtayım, yerim olsa daha çok alacağım kitap var
Yaa evet özellikle geceleri çıkıyorduk ortaya değil miSeni görmek de güzel
Eskiden kurulmuş saat gibi toplanıp sohbet ediyorduk, güzel oluyordu.
Öneriniz icin teşekkür ederimBen de “Saç Örgüsü "diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?