Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgili birime ilettim deyip beklemeye alıyorlar. Her gün mail atıyorum. Artık cevap da vermiyorlar.
Gelen red mailine cevap veriyorsun değil mi? Bize hiç böyle cevaplar gelmiyordu, ya inceledik düzelttik ya da kararımızdan vazgeçmiyoruz diyorlardı.

Başkanım ben bu kısmı kaçırmışım. Hedefim 20 diyelim şimdilik. Yeni sezonda yoğunluguma göre arttırabilirim daha sonra

Bugün bir arkadaş gelmiş kitaplarini dağıtırsan bana ver diyor, sözde şaka yapıyor. Dedim kitaplarımı niye dağıtayım, yerim olsa daha çok alacağım kitap var
Sende varsa bana ver deseydin. Kafa buluyor herhalde. Emanet verdiğimiz kitabın peşine düşüyoruz biz
Teşekkür ederim Eleacım 'Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe ' şairin dediği gibiyim. Sen nasılsın
İyiyim ben de canım sağ ol çok göremiyorum sanki seni buralarda.

Bugün bir arkadaş gelmiş kitaplarini dağıtırsan bana ver diyor, sözde şaka yapıyor. Dedim kitaplarımı niye dağıtayım, yerim olsa daha çok alacağım kitap var
Daha önce tüm kitaplarını dağıtmış biri olarak bi yandan iyi ki vermişim diyorum çünkü hapishanelere göndermiştim onların okumalarina vesile olmak iyi hissettirdi ama bi yandan da her kitabımin aldığım ve okuduğum zamanların anısı vardi onun icin hatıra kalmasini isterdim ve hatta çok eskiden okuduğum kitaplarimin sayfalarina tekrar dokunup o zamandan bu zamana değişen gelişen benligimle yeniden farklı duygularla okumayi isterdim

Ben de “Saç Örgüsü "diyorum
Öneriniz icin teşekkür ederimbaşladım okumaya güzel ilerliyor . Ben sizin nickinizi hatırladım, siz bi süre önce cocugunuz için kitap onerisi istemistiniz öyle degil mi ? Ben o zaman kitap düşünmüştüm ama paylaşmayı unuttum. Musait vakitte liste yaparim size hâlâ istiyorsanız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…