Bir kere daha 120 teklifi geldi inanmadım kaçırdım fırsatıŞahanedemiştim ısrarla almayıp bekleyince indirim yapıyorlar diye bu arada ben senin iki katın fiyata almışım bir hafta daha bekleseymişim 120 olacakmış desene
Bende 485 teyim. Kitap bir açıldı pir açıldıSelamlar iyi haftalar
535 te bıraktım ben de dün akşam. Şimdi kızımı uyutup okuyacağım. Gittikçe de güzelleşiyor. Sırf Stepan yüzünden bırakmtıştım bu kitabı, sabretseymişim okurmuşum
Evet canım, yok yıllık ödeme.Bu ewa dil uygulaması olan mı? Oysa eğer 120 aylık ödemesi mi?
Finaller başladı ancak akşam okuyacağım.Bende 485 teyim
Bende haftasonu evden hiç çıkmadım o zaman okudum. 2. Kısıma geldin mi ordan itibaren çok daha akıcıFinaller başladı ancak akşam okuyacağım.
Çok az kaldı bu akşam gelirim orayaBende haftasonu evden hiç çıkmadım o zaman okudum. 2. Kısıma geldin mi ordan itibaren çok daha akıcı
Bitirdikten sonra yorumunu merak ediyorumYeni kitabında haftaya başlangıç yapıyorum. GUNAYDINNNN HEPIMIZE HAYIRLI HAFTALAR DİLİYORUM.
Almayıp almayıp uygulamayı canından bezdirmek
Evet canım ben gelen teklifleri kabul etmeyip yıllık 240 liraya kadar teklifler düşünce aldım teyo benden çok bekledi yıllık 120ye almış
Az daha epey fazla bir miktar ile kaydoluyordum ben sonra burdaki mesajlarınızı hatırladım dedim o bu mu acabaEvet canım, yok yıllık ödeme.
Bu kitabı okumayı çok istiyorum ama kaldırabilir miyim acaba. Yeni doğum yaptığımda okuyacaktım şimdi okuma dediler. Kızım 2 yaş olacak 3 ay sonra. Acaba okusam mı, ne dersin?Bende Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk’a başladım. Bir bölüm okudum. Gülseren B. Kitapları gibi değil. Psikiyatrist yazmış kitabı. Daha bilimsel. Travma yaşayan çocukların travmalarından ve onlara psikiyatrik olarak nasıl yaklaştığından, travmaların beyinde neleri etkilediğinden vs bahsediyor.
İlk bölümü okudum bugün. Okurken gözlerim doldu. Bakalım daha neler okuyacağım..
Ben sadece 1 bölüm okudum. Okuduğum kısımda yaşanılan travmadan yüzeysel bahsedildi. Mesela cinsel istismara uğramış denildi. Öyle ayrıntılı acıklı hikaye yoktu.Bu kitabı okumayı çok istiyorum ama kaldırabilir miyim acaba. Yeni doğum yaptığımda okuyacaktım şimdi okuma dediler. Kızım 2 yaş olacak 3 ay sonra. Acaba okusam mı, ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?