Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahane demiştim ısrarla almayıp bekleyince indirim yapıyorlar diye bu arada ben senin iki katın fiyata almışım bir hafta daha bekleseymişim 120 olacakmış desene
Bir kere daha 120 teklifi geldi inanmadım kaçırdım fırsatıbiraz bekleyince tekrar geldi

Bende 485 teyim. Kitap bir açıldı pir açıldı

Bende Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk’a başladım. Bir bölüm okudum. Gülseren B. Kitapları gibi değil. Psikiyatrist yazmış kitabı. Daha bilimsel. Travma yaşayan çocukların travmalarından ve onlara psikiyatrik olarak nasıl yaklaştığından, travmaların beyinde neleri etkilediğinden vs bahsediyor.

İlk bölümü okudum bugün. Okurken gözlerim doldu. Bakalım daha neler okuyacağım..

İvan İlyiçin Ölumu bitti..
112 sayfa
Dram..Ruh haliniz pek iyi degilse okumak icin iyi bir zaman degil.Hayatin gercegi olum tokat gibi vuruyor yuzunuze.
Ama hayatinizin bir doneminde mutlaka okunmasi gereken bir kitap.
Benzer bir surecten gecen bir arkadasimi eglendirmek icin cesitli sebeklikler yaptigim,minicik bir gulumsemesi icin sekilden sekike girdigim halim gozumde canlandi kitabin sayfalarinin arasinda.Arkadasimin cevabi eglenir gulersin tabi senin tuzun kuru.hala kulagimda cinlar. Oysaki bir gun hepimiz olecektik.hasta olan degil eceli gelen olecekti...

Almayıp almayıp uygulamayı canından bezdirmek

Evet canım ben gelen teklifleri kabul etmeyip yıllık 240 liraya kadar teklifler düşünce aldım teyo benden çok bekledi yıllık 120ye almış

Evet canım, yok yıllık ödeme.
Az daha epey fazla bir miktar ile kaydoluyordum ben sonra burdaki mesajlarınızı hatırladım dedim o bu mu acaba
Teşekkür ediyorum ikinize de

Bu kitabı okumayı çok istiyorum ama kaldırabilir miyim acaba. Yeni doğum yaptığımda okuyacaktım şimdi okuma dediler. Kızım 2 yaş olacak 3 ay sonra. Acaba okusam mı, ne dersin?

Bu kitabı okumayı çok istiyorum ama kaldırabilir miyim acaba. Yeni doğum yaptığımda okuyacaktım şimdi okuma dediler. Kızım 2 yaş olacak 3 ay sonra. Acaba okusam mı, ne dersin?
Ben sadece 1 bölüm okudum. Okuduğum kısımda yaşanılan travmadan yüzeysel bahsedildi. Mesela cinsel istismara uğramış denildi. Öyle ayrıntılı acıklı hikaye yoktu.

Biraz daha okuyayım öyle cevap vereyim bu soruna şuan etkilemez oku derim ileride çok kötü şeyler anlatıyodur fln

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…