Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O nasıl kanyon adı ya

evet biliyorum orayı sürekli reklamı düşüyor önüme.acaba ordan mı dedim. ordansa bende alacaktım bir iki

19 günlük bol okumalı tatilim başladı yaşasınn. Sessiz Hasta'ya başlayacağım. Kindle da Değersiz Bir Hayat ı okuyorum 200.sayfadayım. 800 sayfalık bir kitap. Ama yavaş ilerliyor. Acaba yanına çapraz okuma Iza nın şarkısı nı mı koysam

Eklentiler

• 20240119_153735.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 29
Dün C Calcifer İza’nın şarkısı için sakin ilerliyor demişti yavaş ilerleyen bir kitabın yanına sürükleyici okumak daha iyi olabilir

Yeni bir Lanetli Tavşan ya da Hizmetçi vakası mı yükleniyor
Ahahaha olabilir.
Olmadı birlikte okuruz alanlarla.
Bu arada habire kitap alıyorum ama Hizmetçi,Lanetli Tavşan'ı almadım daha. Işin kötüsü listemdekiler duruyor hala almadım çoğunu ama görünce gezerken baska başka kitaplar alıyorum Allah sonumu hayretsin. Listeme göre Kızıl Nehirler'i alacaktım,gittim Küllerin Gülü'nü aldım geldim. Kızıl Nehirler hala listemde tabi, liste de çogalmaya devam ediyor bir yandan.
Aldıkça da okumaya karar veremiyorum bu saat oldu başlayamadım kitaba daha.
Yok ben en iyisi artık kitap almayayım bir süre ya. Yoksa cıkamam bu işin içinden baya kapana kısıldım,kitap kapanına

Değersiz Bir Hayat ortak okumamızdı, o kadar depresifti ki ben elendim okurken. Yanına daha akıcı, hareketli bi kitap daha iyi gider bence.

Alakası yok biliyorum ama bu Ruhlar Evi bana Yüzyıllık Yalnızlık romanını çağrıştırıyor nedense. Ölüm, ruhlar belki de bazı isimlerin uzun oluşu bilemiyorum
Isabel Allende’nin yazarlığı hep Gabriel Garcia Marquez’e benzetilmiş ve kıyaslanmış. İkiside Latin , ikiside büyülü gerçeklik yazıyor elbette esinlenme olmuştur diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…