- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
Ben de aldım fuardan. Kaç paraya aldım acabaKeyifli okumalar.
Küllerin Gülü 'nün fiyatı çok iyiydisanırım ben de aldım
O nasıl kanyon adı yaEki Görüntüle 3372442
Arapapıştı Kanyonu - Aydın
Kemer Barajı'nı besleyen Akçay’ın yıllar içerisinde aşındırmasıyla oluşan Arapapıştı Kanyonu 380 yüksekliği, 6 kilometre uzunluğu ile benzersiz bir doğayı sizlere sunmaktadır. Doğal oluşumları bünyesinde barındırmasının yanısıra antik dönemden kalma şehir kalıntıları ile de tarih ve doğanın birleştiği nadir alanlardandır.
Günaydınlar, Hayırlı Cumalar
Akşam fotoğraf paylaşımımız vardır. Katılımlarınızı bekliyorum
Life light
Levaiz
@Eleadora
@MrsDelfino
O Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Ruveyda-
@Kitapkontesi
Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
Limonsuzzcay
@Jawlensky
@Sulukuleli
E Etkili Eleman
U UcanSupurge
@Capanin Gururu Teyom
@mimesis
@-nemesis-
T tofy92
@sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
choccywhoccydoodah
@Natsume
Mrsay
YEKTA31
Keyifli okumalar.
İndirim yok indirim yokEvet epey indirimliydi
Kesin 929339. Milyona almışsındırBen de aldım fuardan. Kaç paraya aldım acaba
Aydın'lılar düşünsünO nasıl kanyon adı ya
evet biliyorum orayı sürekli reklamı düşüyor önüme.acaba ordan mı dedim. ordansa bende alacaktım bir ikiBurda ikinci el satan bi yer kuruldu bazıları kitap da satıyor .
Belki görmüşsündür nette Nadir kitap diye bi site görmüştüm ikinci el satan .İnternetten alışveriş yapmıyorum o yüzden denemedim ama bi bak istersen. Güzelse bize de yaz
Bugün Küllerin Gülü alma günüydü galiba,bende aldımKeyifli okumalar.
Dün C Calcifer İza’nın şarkısı için sakin ilerliyor demişti yavaş ilerleyen bir kitabın yanına sürükleyici okumak daha iyi olabilir19 günlük bol okumalı tatilim başladı yaşasınn.Sessiz Hasta'ya başlayacağım. Kindle da Değersiz Bir Hayat ı okuyorum 200.sayfadayım. 800 sayfalık bir kitap. Ama yavaş ilerliyor. Acaba yanına çapraz okuma Iza nın şarkısı nı mı koysam
Ben senden sen de benden bekledin yanievet biliyorum orayı sürekli reklamı düşüyor önüme.acaba ordan mı dedim. ordansa bende alacaktım bir iki
Yeni bir Lanetli Tavşan ya da Hizmetçi vakası mı yükleniyorBugün Küllerin Gülü alma günüydü galiba,bende aldım
Ahahaha olabilir.Yeni bir Lanetli Tavşan ya da Hizmetçi vakası mı yükleniyor
Değersiz Bir Hayat ortak okumamızdı, o kadar depresifti ki ben elendim okurken. Yanına daha akıcı, hareketli bi kitap daha iyi gider bence.19 günlük bol okumalı tatilim başladı yaşasınn.Sessiz Hasta'ya başlayacağım. Kindle da Değersiz Bir Hayat ı okuyorum 200.sayfadayım. 800 sayfalık bir kitap. Ama yavaş ilerliyor. Acaba yanına çapraz okuma Iza nın şarkısı nı mı koysam
Isabel Allende’nin yazarlığı hep Gabriel Garcia Marquez’e benzetilmiş ve kıyaslanmış. İkiside Latin , ikiside büyülü gerçeklik yazıyor elbette esinlenme olmuştur diye düşünüyorumAlakası yok biliyorum ama bu Ruhlar Evi bana Yüzyıllık Yalnızlık romanını çağrıştırıyor nedense. Ölüm, ruhlar belki de bazı isimlerin uzun oluşu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?