Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen polisiye seviyorsun.
John Verdon
Grange
Ahmet Ümit

Bu yazarlar sana hitap eder

keyifli okumalar. Hepsi çok güzel
Baktım canım ama bulamadım. Olsun bu da bişey çünkü ilk defa böyle toplu aldım

Ahmet Ümit ‘e dün akşam başladım bile

diriliş neslinin amentüsü bitti 68 syf
İdeal toplumun nasıl olması gerektiğini yazar müslüman kimliğiyle anlatılıyor.Bazı kısımlar ,bir siyasi parti liderine hitaben yada tam tersi sanki yazar kendisi bir siyasi lidermiş gibi yazmış.toplumun ahlakından,ekonomisine,politisakın dan dış güçlerle olan durumlara islami bakış açısıyla çözümler üretiyor.kitap kısa ama içeriği hatta her çümlesi oturulup konuşulup,tartışılıcak cinsten.not almak istedğim yerler oldu ama neredeyse her cümlesi derin anlamlar içeriyor.bu kadar islam üzerine bahsedip beş altı yerde tanrı kelimesinin geçmesi dikkatimi çekti.islam üzerine yazı , kitap yazanlar buna karşı çıkarlar genelde.herkesin sevebileceği bir kitap değil.şiirlerini severim kitap fazla siyasal geldi.

Selam kızlar. sabah karne telaşımız vardı onu hallettik. şimdi de turşu kuracağım bir yandan da valiz hazırlamam lazım.bitirmem gereken bir kitabım var koşturmacalı bir gün yaşıyorum

nettenmi peki. sahafmı
Burda ikinci el satan bi yer kuruldu bazıları kitap da satıyor .
Belki görmüşsündür nette Nadir kitap diye bi site görmüştüm ikinci el satan .İnternetten alışveriş yapmıyorum o yüzden denemedim ama bi bak istersen. Güzelse bize de yaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…