Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın mutlu haftasonları,
Okul zamanlarında hadi yavrum hadi canım diyerek,yanlarına defalarca gidip zoraki uyandırdıgım çocuklarım,sabahın nurunda beni uyandırdılar sağolsunlar
Bu doğanın kanunu değişmez bir kuraldır

Bu doğanın kanunu değişmez bir kuraldır
Biliyorum ama daha ilk günden beklemiyordum açıkçası. Akşamda tembihledim,ilmek ilmek işledim oh ne güzel uyuyacağız sabah sıcacık yatağımızdan kalkmak zorunda değiliz diye mesajı verdimDedim uyurlar kesin,önce, uyansa bile dakikalarca yatakta gerinen,şekerleme yapan oğlum kalktı ki yok karanlık,yok ışık beni rahatsız ediyor,daha gece anne görmüyormusun niye kalkıyoruz diyip uyanmaya direnen çocuk bu. Okulu sevmesine rağmen böyle. 5 dakika sonra da kızım ki oda kalkar tuvalete gider klozete oturur orada uyuklamaya devam eder ,agır ağır giyinir 2 saat saç tarar falan. Zınk diye kalktı geldi.
Eh dedim derdiniz zorunuz benimle galiba bu nedir? Aynı performansı okul günlerinde de bekliyorum

Benim de zorla uyandırdığım ‘anneee 5 dakika daha ’diyen canım yavrularım 7.30 da çoktan uyanmışlardı

kızlar selam, sizden fikir almak istiyorum. 18 ve 16 yaşında iki kıza kitap almak istiyorum. okulu bırakmışlar, amaçsızlar. yaşları daha çok küçük. onları kendine getirebilecek, okuması kolay kitap önerilerinizi bekliyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…