Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam
Yalancının Çocuğu'na devam ediyorum bende güzel ilerliyor sonunu merak ettim açıkçası,
Dün çok okuyamamıştım 102.sayfadayım. Bugün ne kadar okuyabilirsem kar,yarın pazar pek vakit bulamam ,Pazartesi de çocukları at binmeye götürücem hava uygun olursa tabi.
Önümüzdeki hafta bitiririm diye düşünüyorum.

Bu ayın üçüncü kitabı olan Godot'yu Beklerken'i biraz önce bitirdim; ancak şöyle bir sıkıntı var. Kitap 64.sayfadan bir anda 80. sayfalara geçti ya kitabın sayfa basımında bir hata vardı ya da eksik sayfa var. Tiyatro eseri tarzında olduğu için çok ciddi ayırdına varamadım. Avrupa Yakası'nı seyredenler beni anlar Volkan'ın beş kitabı birleştirip yazdığı kitabı okuyorum gibi hissettim:))) Yaz Diyeti İmparatorluğunda Aşk ve Gururun Karagöz Oyunları:)))

Kızlar günaydın çok şükür dün gece ailemin yanına istanbul a geldim. Ablamlarla beraber havalanında buluşup annemlere geçtik.uzun zamandır bütün kardeşler bir araya gelemiyorduk.Cümbür cemaat bir tatil geçireceğiz buralarda aktif olamayabilirim,okumalarim da artık şubatta eve gidince devam edecek sizlere bol okumalı güzel bir tatil diliyorum❣

İyi tatiller canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…