Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ruhlar Evi bitti. Konu, dil, anlatım bakımından doyurucu bir kitap oldu benim için. Severek okudum. Sevdiğim klasiklerden aldığım edebi lezzeti aldım bu kitaptan da. Yazarın okuduğum ilk kitabı ama arkası gelecektir. Tanışma kitabı için iyi bir seçim olmuş oldu. Vesile olanlara teşekkür ederim.

Cümbezin Kızı bitti. Az sayfalı ama bir o kadar etkileyici bir kitaptı. Yolculuk kitabı olabilir. Olayların gerçek olması ve başka bir düzeyde hala yaşanması insanı öfkelendiriyor. Hatice'nin hayatı beni derinden etkiledi. Tavsiye ederim.

mermer adamı çok merak ediyorum. Elimdekileri biraz okuyup azaltınca alacağım. :)

Merhaba kitap kulübü bildirisi aldım çoook sevindim. Ben de katılmak isterim.

Hoş geldiniz

Okunacak kitaplarım şimdilik bu kadar. Grange’in tüm kitaplarını okudum bu ikisini okumadım ve Mermer Adam’ın çeyreğindeyim. Ben,Kirke ise sürekli çok satanlarda görüyordum merak ettim. Aynı zamanda kpss çalışıyorum okuma hızım azaldı ama yine de devam ediyorum.
En son Jean Teule “İntihar Dükkânı” okudum.

Eklentiler

• image.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 42
üçü de çok güzel. İyi çalışmalar, keyifli okumalar :)

José Saramago-Körlük bitti. O kadar etkileyici bir kitaptı ki uzun zamandır bir kitaptan bu kadar etkilenmemiştim. Bitince bir süre boşluğa bakakaldım. Şimdi Yuval Noah Harari- Sapiens okuyorum, güzel gidiyor.
Bana birisi filmi var diyince ben okuyamamıştım. Hala içim almıyor o kitabı nedense

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…