- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
Sorgulamıyorum artıkDimitri'den Mitya'ya nasıl geçmiş ldlcşc
Ruslar niye bu kadar uğraşıyor ki, herkese Dimitri ya da Aleksey ismini versinler. Nasıl olsa önünde sonunda oraya geliyor konu
Cadı Kazanı çok ölümcül yalnız, ilk birkaç dakika salondan kaçmayı düşünüyorsun
Şahsen bilet fiyatlarını gördükten sonra ikna oldumRuslar niye bu kadar uğraşıyor ki, herkese Dimitri ya da Aleksey ismini versinler. Nasıl olsa önünde sonunda oraya geliyor konu
Ve evet elimizde telefon ile bekliyoruz
Oo sessiz ve derinden diyorsunuzMerhabalarbende hiç yazmasamda takip ediyorum sizleri, bebekten dolayı kitap okumaya biraz ara vermiştim ama burası yeniden başlamamı sağladı, özellikle çoğunluğun tavsiye ettiği kitapları alıp okumaya başladım. Saç örgüsünü okuyorum şuan ve çok tavsiye edilen hizmetçiyi aldım
Özellerin bilet fiyatlarını görsen daha çok ikna olursunŞahsen bilet fiyatlarını gördükten sonra ikna oldum
Hoş geldinizMerhabalarbende hiç yazmasamda takip ediyorum sizleri, bebekten dolayı kitap okumaya biraz ara vermiştim ama burası yeniden başlamamı sağladı, özellikle çoğunluğun tavsiye ettiği kitapları alıp okumaya başladım. Saç örgüsünü okuyorum şuan ve çok tavsiye edilen hizmetçiyi aldım
Sen bana söyleseydin ben sana alırdım
Kızın performansı çok iyi değil miydi ?Ruslar niye bu kadar uğraşıyor ki, herkese Dimitri ya da Aleksey ismini versinler. Nasıl olsa önünde sonunda oraya geliyor konu
Ve evet elimizde telefon ile bekliyoruz
hoşgeldin burhanBu arada deprem bölgesinde olan varsa kitap yurdu sesli kitap uygulaması bedava.
aşk olsun ayşe fatmadan ne farkı var şunların
Çok iyiydi gerçekten. Sadece o değil karı kocanın performansı da çok iyiydi.Kızın performansı çok iyi değil miydi ?
Ben Ocak için ay başında bakmıştım gitmek istediklerimin hepsi tükenmişti. Hadi Şubat’ı bekleyeyim bari dedim, bilet satış gününü kaçırmışımSen bana söyleseydin ben sana alırdım
Bir dahaki ay haberleşelim.
Ben bu ay sadece Ben Medea Değilim'e aldım
Devlet tiyatrolarına da baksana
Evet birtane baktım bugün, tam olarak 8 katıydıÖzellerin bilet fiyatlarını görsen daha çok ikna olursun
Hoş geldiniz
Sence neden Ay, Carmela ya bilet buldun ?Ben Ocak için ay başında bakmıştım gitmek istediklerimin hepsi tükenmişti. Hadi Şubat’ı bekleyeyim bari dedim, bilet satış gününü kaçırmışımAy, Carmela’ya gideceğim ben de. Yerimi beğenmedim ama olsun
Ecinnilerdeki isimlerden sonra Ayşe Fatma gibi doğru diyorsunhoşgeldin burhan
yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz inşallah kalıcı olursunuz
aşk olsun ayşe fatmadan ne farkı var şunların
Ay tövbeler olsun nedenSence neden Ay, Carmela ya bilet buldun ?
Çok haklı bir gerekçe bence
Çocuk büyüyünce rahat rahat kitap okurum diye düşünen bana bu mesaj şokuYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Bugün elime kitabı alıp oturduğum an,annnneeeee sesi yükseldi asla kata ve zinhar okuyamadım şaka gibi.
Oğlum sitem ediyor hep kitap okuyorsun benimle oynamıyorsun diye,kıyamadım oturdum resim çizdik,etkinlik yaptık ,kutu oyunu oynadık,ekler pişirdik,pizza pişirdik onunla,ne istiyorsa onu yaptım kısacası tüm gün
Neyseki bu ay fazla fazla okumuştum kitap,akşam onlar uyuyunca okurum biraz daha son 125 sayfam kaldı zaten.
Evet filmi de varmış. Ama filmden ziyade okumayı daha çok seviyorum. Çok sarsıcı bir kitap ama kesinlikle tavsiye ederim.Bana birisi filmi var diyince ben okuyamamıştım. Hala içim almıyor o kitabı nedense
Bende öyle işte. Ama birisi bana bir kitabın filmi var diyince ne filmini izliyorum ne kitabı okuyorumEvet filmi de varmış. Ama filmden ziyade okumayı daha çok seviyorum. Çok sarsıcı bir kitap ama kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?