Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuduğum kitaplar: Ana, Şeker Portakalı, Satranç, Totem ve Tabu, Uçurtma Avcısı, Fareler ve İnsanlar, Kuyucaklı Yusuf, Rüyaların Yorumu, Martin Eden, Kürk Mantolu Madonna, Çalıkuşu, Suç ve ceza, Hayvan Çiftliği, Bülbülü Öldürmek, Genç Werther'in Acıları, 1984, Nil'de Ölüm, Harry Potter Serisi, Acımak..

Khalid hosseini'nin Uçurtma Avcısı ni okumuşsunuz çok sevdiğim bi yazar kendisi kitaplarını bir günde soluksuz okumuştum size Bin Muhteşem Güneş kitabinida tavsiye ederim

Khalid hosseini'nin Uçurtma Avcısı ni okumuşsunuz çok sevdiğim bi yazar kendisi kitaplarını bir günde soluksuz okumuştum size Bin Muhteşem Güneş kitabinida tavsiye ederim
Onu yarıda bıraktım sonra elime alamadım

Selamlar, bildirim geldi çook hoşuma gitti. Bu ay okuduklarımı ekleyeyim ben de,
-Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk, Bruce D. Perry & Maia Szalavitz. Bruce Bey çocuk psikiyatrı ve taa bu psikiyatride ekoller yeni yeni oluşurken gördüğü vakaları anlatmış. Mesleki bir ilgiyle başlayıp kesinlikle elimden bırakamadım bence ebeveyn olacak herkes okumalı.
-Kuşların ve Yılanların Şarkısı, Suzanne Collins. Zaten Açlık Oyunları'na bayılıyorum, Bay Snow'un gençliğini okumak beni çok etkiledi. Beklediğim gibi bir gençlik yaşamamış tavsiye ederim.
Umarım ihmal etmem burayı, şu an Paula Hawkins'in ilk polisiye romanı olan Trendeki Kız'a başladım. Bitirince güncellerim

Hoş geldiniz
Açlık oyunları serisi en sevdiklerimden Filmi de çıkmışken okumaya niyetlendim ben de son kitabı ama fırsat olmadı henüz. Filmini de çok başarılı bulmuşlar bu arada.

Birkaç kez gelirseniz zaten bağımlılık yapar topik

Açlık Oyunları film serisine bayılıyorum ama kitaplarını okudum mu okumadım mı asla hatırlamıyorum. Bir de Uyumsuz serisi var bu ikilemi yaşadığım ama orada okumadığım fikrine daha yatkınım Eve gidince kontrol edip yoksa alacağım iki serinin de ilk kitabını

Slmlar, bildirimi görünce uğramak istedim.

2024 okuma listem

Ocak: Sefiller 1-Victor Hugo
Şubat: Sefiller 2-Victor Hugo
Mart: Ceza Sömürgesi- Franz Kafka
Nisan: Kazanan Yalnızdır-Paulo Coelho
Mayıs: Şermin- Tevfik Fikret
Haziran: Saatleri Ayarlama Enstitüsü- Ahmet Hamdi Tanpınar
Temmuz- Tatsız Bir Olay- Dostoyevski
Ağustos: Tutunamayanlar- Oğuz Atay
Eylül: Eskici ve Oğulları- Orhan Kemal
Ekim: Dudaktan Kalbe- Reşat Nuri Güntekin
Kasım: Ezilenler- Dostoyevski
Aralık: Dubrovski- Aleksandr Puşkin

Sefiller I i bitirdim ayrıca ayda bir toplandığımız bir kitap grubumuz var. Onlarla Toprak Ana’yı okudum.

Sefiller II’ den devam ediyorum. Grup olarak da Talebe okunacak ama henüz başlamadım. 3 çocukla çok yavaş ilerliyorum ama listeme uymak öncelikli hedefim.

İbb tiyatro biletleri ne çabuk tükeniyor yahu. Cadı Kazanını bir türlü denk getiremedim C Calcifer
Millet elinde telefon bekliyor herhalde.

Neyse ben de başka oyuna aldım, 3 günlük yol bana ama olsundu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…