- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Günaydın arkadaşlarEki Görüntüle 3375735
Kureyşi Camii - Bitlis
Şehrin batı yakasındaki Zeydan Mahallesinde, kendi adıyla anılan Kureyşi semtinde bulunan camii, kitabesine göre H.1225 (M.1810) da tamir görerek şimdiki durumunu almıştır. Caminin çok eskiden zengin süslemelerle bezenmiş olduğuna dair belirgin izler bulunmaktadır. Ancak onarımlar sonucu bu süslemeler yok olmuştur. Ana bölüm ortasında bulunan sütun ve sütunu duvarlara bağlayan kemerlerle dörde ayrılmış, her bölümün üstü beşik tonozla örtülmüştür. Caminin batısındaki dikdörtgen planlı küçük türbede Sultan Kureyşi Hazretleri yatmaktadır.
Günaydınlar Kitap Kurtlar
Life light
Levaiz
Eleadora
M MrsDelfino
O Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Jawlensky
Istenmeyentuyy
E Etkili Eleman
U UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
mimesis
nemesis
T tofy92
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
herkese günaydınEki Görüntüle 3375735
Kureyşi Camii - Bitlis
Şehrin batı yakasındaki Zeydan Mahallesinde, kendi adıyla anılan Kureyşi semtinde bulunan camii, kitabesine göre H.1225 (M.1810) da tamir görerek şimdiki durumunu almıştır. Caminin çok eskiden zengin süslemelerle bezenmiş olduğuna dair belirgin izler bulunmaktadır. Ancak onarımlar sonucu bu süslemeler yok olmuştur. Ana bölüm ortasında bulunan sütun ve sütunu duvarlara bağlayan kemerlerle dörde ayrılmış, her bölümün üstü beşik tonozla örtülmüştür. Caminin batısındaki dikdörtgen planlı küçük türbede Sultan Kureyşi Hazretleri yatmaktadır.
Life light
Levaiz
Eleadora
M MrsDelfino
O Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
Arrietty_
yet07
Limonsuzzcay
Jawlensky
Istenmeyentuyy
E Etkili Eleman
U UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
mimesis
nemesis
T tofy92
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
GünaydınEki Görüntüle 3375735
Kureyşi Camii - Bitlis
Life light
Levaiz
Eleadora
M MrsDelfino
O Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
Arrietty_
yet07
Limonsuzzcay
Jawlensky
Istenmeyentuyy
E Etkili Eleman
U UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
mimesis
nemesis
T tofy92
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
GunaydinEki Görüntüle 3375735
Kureyşi Camii - Bitlis
Life light
Levaiz
Eleadora
M MrsDelfino
O Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
Arrietty_
yet07
Limonsuzzcay
Jawlensky
Istenmeyentuyy
E Etkili Eleman
U UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
mimesis
nemesis
T tofy92
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.Herkese merhabaBurası benim en çok dâhil olmak istediğim topik Ama bebem az büyüsün ancak o zaman katılabilirim. Şu an boş vakitlerimde tuvalete gidiyorum, duş alıyorum, yemek yiyorum, bir de az da olsa uyuyorum İnşallah bir dahaki bildirimde aranıza katılırım Keyifli ve bol okumalar diliyorum
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. allah bağışlasınHerkese merhabaBurası benim en çok dâhil olmak istediğim topik Ama bebem az büyüsün ancak o zaman katılabilirim. Şu an boş vakitlerimde tuvalete gidiyorum, duş alıyorum, yemek yiyorum, bir de az da olsa uyuyorum İnşallah bir dahaki bildirimde aranıza katılırım Keyifli ve bol okumalar diliyorum
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Her zaman bekleriz
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. allah bağışlasın
ilk zamanlarda bende de böyle olmuştu. hatta birkaç defa girip çıktığım olmuştu topiğe. zamanla her şey düzene binince kitaplara da dönüyor insan
Aslında bebeğiniz küçükse onu uyuturken vs okuyabilirsinizHerkese merhabaBurası benim en çok dâhil olmak istediğim topik Ama bebem az büyüsün ancak o zaman katılabilirim. Şu an boş vakitlerimde tuvalete gidiyorum, duş alıyorum, yemek yiyorum, bir de az da olsa uyuyorum İnşallah bir dahaki bildirimde aranıza katılırım Keyifli ve bol okumalar diliyorum
Maalesef uyanıklık süreleri uzadı, gaz problemi başladı, gece hiç uyumuyor dolayısıyla yorgun düşüyorum. O uyurken gündüz ben de uyumaya çalışıyorum. Temel ihtiyaçlar hariç pek bir şeye vaktim kalmıyor. Gaz ve uyku durumu biraz düzelince inşallahAslında bebeğiniz küçükse onu uyuturken vs okuyabilirsinizmalum bebişli annelerinin hayatının yarısı çocuk uyutmaya çalışmakla geçiyor o sırada da bir sürü kitap okunabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?