Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kureyşi Camii - Bitlis​

Şehrin batı yakasındaki Zeydan Mahallesinde, kendi adıyla anılan Kureyşi semtinde bulunan camii, kitabesine göre H.1225 (M.1810) da tamir görerek şimdiki durumunu almıştır. Caminin çok eskiden zengin süslemelerle bezenmiş olduğuna dair belirgin izler bulunmaktadır. Ancak onarımlar sonucu bu süslemeler yok olmuştur. Ana bölüm ortasında bulunan sütun ve sütunu duvarlara bağlayan kemerlerle dörde ayrılmış, her bölümün üstü beşik tonozla örtülmüştür. Caminin batısındaki dikdörtgen planlı küçük türbede Sultan Kureyşi Hazretleri yatmaktadır.

Günaydınlar Kitap Kurtlar

Life light
Levaiz
Eleadora
M MrsDelfino
O Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Jawlensky
Istenmeyentuyy
E Etkili Eleman
U UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
mimesis
nemesis
T tofy92
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31

Günaydın arkadaşlar

herkese günaydın

Çocukluğum bitti.

Maksim Gorki'nin biyografisini anlatıyor kitap. Biyografi olduğu için okumakta zorlanabileceğimi düşünmüştüm ama hiç zorlanmadım. Sakin bir havada ilerliyor kitap. Gorki'nin babasının ölümüyle dedesinin yanına yerleşmelerini ve okula başlamasına kadar geçen süreyi anlatıyor. Gorki bu kitapta daha çok dini inanç üzerinde durmuş. Dedesinin inancı ile anneannesinin inancı arasında değerlendirmeler yapıyor. Bu inanç meselesi kitabın içerisinde sık sık görünüyor.
doğumlar, ölümler, yoksulluk ve zenginlik içinde geçen bir çocukluk.
Ben severek okudum 9/10

Son düzenleme:
Günaydın

Gunaydin

Herkese merhaba Burası benim en çok dâhil olmak istediğim topik Ama bebem az büyüsün ancak o zaman katılabilirim. Şu an boş vakitlerimde tuvalete gidiyorum, duş alıyorum, yemek yiyorum, bir de az da olsa uyuyorum İnşallah bir dahaki bildirimde aranıza katılırım Keyifli ve bol okumalar diliyorum

Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Her zaman bekleriz

Selam bu kitap(Lüset Kohen Fins-Dahil) akmamaya başladı sanırım yada ben hızlı okuyabilme kabiliyetimi yitirdim, belkide kısıtlı vakitlerde okuma yapabildiğim içindir bilemiyorum. Konu güzel aslında sonunu da merak ediyorum felsefi tarafı ağır basıyor (kitabın ortasına kadar tatlı minik felsefi yazılar vardı yormuyordu ama şu an epey kaydı o tarafa haliyle birazcık sıkılmaya başladım)biraz ondan da olabilir. Ama bitireceğim tabi ki sırf Timuçin'in sonunu merak ettiğimden.
Ama ne zaman derseniz onu bende bilemiyorum.
Bitirince yine güncellerim yorumumu.

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. allah bağışlasın

ilk zamanlarda bende de böyle olmuştu. hatta birkaç defa girip çıktığım olmuştu topiğe. zamanla her şey düzene binince kitaplara da dönüyor insan

Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Her zaman bekleriz

Âmin, çok teşekkür ederim

Âmin, çok teşekkür ederim Her şey çok yeni. Dediğiniz gibi inşallah her şey düzene binince ben de bir nebze eski ritüellerime dönebilirim, biraz daha zamana ihtiyacım var

Aslında bebeğiniz küçükse onu uyuturken vs okuyabilirsiniz malum bebişli annelerinin hayatının yarısı çocuk uyutmaya çalışmakla geçiyor o sırada da bir sürü kitap okunabiliyor

Aslında bebeğiniz küçükse onu uyuturken vs okuyabilirsiniz malum bebişli annelerinin hayatının yarısı çocuk uyutmaya çalışmakla geçiyor o sırada da bir sürü kitap okunabiliyor
Maalesef uyanıklık süreleri uzadı, gaz problemi başladı, gece hiç uyumuyor dolayısıyla yorgun düşüyorum. O uyurken gündüz ben de uyumaya çalışıyorum. Temel ihtiyaçlar hariç pek bir şeye vaktim kalmıyor. Gaz ve uyku durumu biraz düzelince inşallah Şu an çok zor da olsa bu zamanlar bir daha gelmeyecek ve kızımla ilgilenmek her şeyin ötesinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…