Korkma kötü oyun değil. 2 3 sezondur oynadığı için çoğu kişi izledi o yüzden bilet bulmak daha kolayAy tövbeler olsun nedenson 5 koltuktu zaten. Merak etiim bak.
Küçükken daha çok okuyorsun arkadaşımÇocuk büyüyünce rahat rahat kitap okurum diye düşünen bana bu mesaj şoku
Küçükken daha çok okuyorsun arkadaşım
O zaman oyun beklemiyorlar bu kadar. Büyüdükçe tripleri de artıyor.choccywhoccydoodah dediği gibi benimki de bana aynı cümleyi kuruyor "kitap, kitap, kitap. Çocuğumla oynayayım yok. Bu çocuk annesiyle oyun oynamak istiyor diye düşünmüyor annesi" diyor ldödöd
Okursun canım okursun hahahahaÇocuk büyüyünce rahat rahat kitap okurum diye düşünen bana bu mesaj şoku
Ay yıllar önce okumuştum gram aklımda yok şu kitapGece yarısı kütüphanesi Matt haig okuyorum
Bende gecen sene. Izlenim birakmadi herhalAy yıllar önce okumuştum gram aklımda yok şu kitap
Sanırım öyle. Bazı kitaplar yıllar geçilse bile unutulmuyor meselaBende gecen sene. Izlenim birakmadi herhal
Filmi değil de ondan esinlenilmiş kısa bir dizisi var. Ben de Körlük ve Görmek’i okuduktan sonra dizisini nişanlımla izleyeceğim. Saramago’nun Kopyalanmış Adam’ını okumuştum. Okuduğum kitaplar arasında en etkilendiğim kitap olmuştu. Daha sonra da Enemy adında ondan esinlenmiş filmi izlemiştik. Nişanlım kitap okumak yerine sinemayı tercih ediyor. O yüzden benim okuduğum kitapların dizilerini/filmlerini izliyoruz. Ben kitapla arasındaki farkları anlatıyorum ve birlikte yorumluyoruz. Okumadan önermem doğru olmaz ama Saramago’ya şans ver, derimBende öyle işte. Ama birisi bana bir kitabın filmi var diyince ne filmini izliyorum ne kitabı okuyorum
Yok canım fakültede final haftası, geçen hafta da açıköğretim sınavlarım vardı bölündü.Ama yetiştirecegim inşallah
Benim 110 sayfam kadar kaldı ama bu ay bitiremem ailemin yanındayım. Subat basında evimde olcam o zaman anca bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?