- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.098
- 798
Kitap verenleriniz çok olsunYeğenim bana kitap almış akşam verecekmiş
Bana hep iyi gelmiştir kitap almak,hatta benimde alasım var bu araOkuyacağım kitabım yok ya da okuduğum olabilir dilim ve elim sürçtü ise
Kitap almam gereklidir belki ,belki bu bana iyi gelecektir bilemiyorum
Teşekkür ederimKitap verenleriniz çok olsun
Merak ettim ne almış acabaYeğenim bana kitap almış akşam verecekmiş
Galiba uzun zamandan beri en sevdiğim karakter oldu RockyHerkese selamlar
Kurtuluş projesini okumaya rezonans kanunu ve Ho’oponoponoyu da yazmaya devam ediyorum. C Calcifer yazdığım kitapları ay sonunda bildirecek miyim canım
O Orangegreysky ahh neden ağladığını tahmin edebiliyorum. Ben daha yarısını biraz geçtim kitabın ve bana şimdiden duygusu yüklendi
Herkese selamlar
Kurtuluş projesini okumaya rezonans kanunu ve Ho’oponoponoyu da yazmaya devam ediyorum. C Calcifer yazdığım kitapları ay sonunda bildirecek miyim canım
O Orangegreysky ahh neden ağladığını tahmin edebiliyorum. Ben daha yarısını biraz geçtim kitabın ve bana şimdiden duygusu yüklendi
Ben de yaMerak ettim ne almış acaba
Ben de uzun süredir almıyorum diyecektim ama iki hafta olmadı galibaBana hep iyi gelmiştir kitap almak,hatta benimde alasım var bu ara
Onlarınki daha bir kıymetli oluyor keyifle okuYeğenim bana kitap almış akşam verecekmiş
Amazonun 200 tl üzerine 80 tl indirimde yaptığım şeylerBen de yapacağım bir şeyler
Kitapta suikastci çocuk görünümlü olduğu içn Peter pan deniliyor sanırmMerak ettim konusunu.
Alakasi olmaya bilir
En son Peter pande ile manga okumustum. Oyle oturdu ki icime. Devamida gelmedi
Tipik Peter pan hikayesi ile alakasi yok.
Evet benimde benzer birşey kalmış aklımda,Kitapta suikastci çocuk görünümlü olduğu içn Peter pan deniliyor sanırm
Amazonun 200 tl üzerine 80 tl indirimde yaptığım şeyleryarısını okumuşum neyse ki
Eki Görüntüle 3391933
ooo kimleri görüyorum buralarda
bende bir yorum sayfasına görmüştüm ilgimi çekti okumaya başladım :)Evet benimde benzer birşey kalmış aklımda,(uzun zaman önce okudum)bildiģimiz Peter Pan'la pek alakası yok
Çok ergence bir kitap değildir diye umuyorumOnlarınki daha bir kıymetli oluyor keyifle oku
Keyifle oku canımAmazonun 200 tl üzerine 80 tl indirimde yaptığım şeyleryarısını okumuşum neyse ki
Eki Görüntüle 3391933
Yaa özledim buralari geldim calcicigim nasilsiniz neler yapıyorsunuzooo kimleri görüyorum buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?