Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi canım seni sormalı. Bir taşındın tam taşındın
Sorma buralardan da taşındım alışkanlıklar duzen degisince insan eski temposunu devam ettiremiyor bazen.ara ara baktim size hangi kitaplar okunuyor neler alınıyor diye ama devamlılık arz edemem diye de yazmadım şimdi niyeti bozdum geri döndüm

. Aslında çok sürükleyici hakkını veremiyorum kitabın çoktan bitmesi lazımdı

Süperr
Okurken aynısını düşündüm, 14 gün sürmüş kitabı bitirmem, halbuki çok iyiydi dili, konusu, kurgusu

O zaman tekrar hoş geldin

Bu aralar kitap alımlarını arttırdın
Keyifli okumalar
Çok teşekkür ederim başkanım evlendiğimizden beri ödemeler, borçlar yeni yeni rahatlıyoruz diyebilirim bunların yarısı zamanında pdf okuduğum kitaplar uzun bir süre pdf, kütüphane idare etmeye çalıştım açıkçası
Çok ergence bir kitap değildir diye umuyorum
Teşekkür ederim canım

Keyifle oku canım
Teşekkür ederim

Hoş geldin

Çok geçmiş olsun Bir Akşamdı ‘yı bitirip John Verdon açılışını yapıyorum inşallah ben de

O zaman tekrar hoş geldin

Hoş sefa geldin baya uzun oldu
Hosbuldum kızlar
Çok uzun zaman oldu okumayi bırakmadım tabiki ama burda aktifken okudugum kadar okuyamiyorum.
Değişen bir şey var mı aynı sistem devam mı acaba ??
Mart ayı kitapları bende yok hemen onlarısiparois edeceğim. Şuan okudugum 4 kitap var
1i işyerinde karamazov kardeşler
2 başucumda Dramsiz Disiplin, DEHB anne baba el kitabı
1ide salonda Sus Barbatus 1 ( yarım bırakmıştım sizle okurken yeniden başladım simdi)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…