Saygılar ablamŞu an aranızda en vukuatlı benim sanırım, hiç sayamadım
Rabbim mekanını cennet etsin. Sen de çok güzel yorumladın canım. Teşekkür ederimVar mısın? Doğan Cüceloğlu kitap incelemesi
Deniz Bayramoğlu ile sohbet havasında yazılmış . Okurken sanki masada ben de varım onlar konuşuyor ben çayımı yudumlayıp onları dinliyorum. Üstelik her ikisi de bildiğimiz sesini duyduğumuz insanlar olduğu için kitabı okurken kulaklarımda onların sesi kaldı.
Kişinin kendisi olabilmesi ,potansiyelini açığa cikartabilmesi, kendisini fark etmesi için yazılmış bir kitap. 312 sayfa su gibi akıp gidiyor. Bol bol altını çizdim , notlar aldım. Kitapta bambaşka bir Doğan Cüceloğlu ile de tanıştım. Kendi hatalarından da bahsediyor. Kendi değişimini de anlatıyor. Okurken o da yaşamış o da boşluğa düşmüş diyorsunuz. Bitirirken de ve kitabı bitirdiğim gün vefat ettigi için kitapta gerçekleştirilemeyecek hayalleri kaldı. Öyleyse dedim ben öldüğüm de yarım kalacak şeyleri azaltmaliyim. Kendisi 18-20 li yaslardayken kendisine bugünkü haline mektup yazmadığı için pismandi. Ben yazmaya karar verdim. Hayallerimi, hedeflerini, bugünkü düşüncelerimi, 20 yıl sonra neler yapmış olmak istediğimi ve gelecekte asla unutmak istemediğim bazı değerleri hatırlatmak için.
Kitabın sonunda izlenecek filim kitap ve müzik tavsiyeleri veriyo .
Kitabın bütünü her kitabında olduğu gibi can ve biz bilinci üzerine kurulu.
Tavsiye ediyorum . doğan Cüceloğlunun ışığından faydalanmak isteyen herkes okumalı.
Sanırım Sait Faik'in yabancı versiyonubak bu çok iyi fikir. Gece Levin'le otları topladımya ot biçme niye bu kadar uzun anlatılırrrrrr
Çünkü asi bir şahsiyetim bensen okudun kitabını, sen niye ban istiyorsun ki
Ben varımBen varım
Ahahahah ban nasıl bişeymiş birlikte öğrenelim
Pal sokağı çocuklarının çocuk kitabı olanı okumuştumGünaydınyeni kitabım Pal Sokağı Çocukları.
Şah Mat duruyor kitaplıkta onu aldım ilk elime sonra dedim Da Vinci Şifresinin üzerine biraz ara vereyim arka arkaya bu tarz olmasın.
Pal Sokağı Çocukları kitabını alalı belki de iki yıl olmuştur ama bir türlü elim gitmedi şubatı bununla kapatayım dedim
Şu profil fotoğrafını görünce sana buhran aabii diyesim geliyorÇünkü asi bir şahsiyetim ben
Ben varım
Dolapta yaş pasta var ama dokunamıyorsun. Öyle birşey gibi düşünKizlar ban nasil oluyor. Ben pek bilmiyorum da
Çok iyiydiDolapta yaş pasta var ama dokunamıyorsun. Öyle birşey gibi düşün
Pal sokağı çocuklarının çocuk kitabı olanı okumuştum
Ben dokunurumDolapta yaş pasta var ama dokunamıyorsun. Öyle birşey gibi düşün
Evet canım ama küçüktüm okuduğumda kısaltılmışını okumuştum yani 10-11 yaşında. Acıklı bir kitaptı.
bir kereee oda bence yanlışlıkla
bana giden yolu soruyorsan şayet bir hakarete, veya yasaklı yoruma, konuya bakarKizlar ban nasil oluyor. Ben pek bilmiyorum da
yaaafdhdhfdkhfDolapta yaş pasta var ama dokunamıyorsun. Öyle birşey gibi düşün
Dokunursun ama yiyemezsin kiBen dokunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?