Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var mısın? Doğan Cüceloğlu kitap incelemesi

Deniz Bayramoğlu ile sohbet havasında yazılmış . Okurken sanki masada ben de varım onlar konuşuyor ben çayımı yudumlayıp onları dinliyorum. Üstelik her ikisi de bildiğimiz sesini duyduğumuz insanlar olduğu için kitabı okurken kulaklarımda onların sesi kaldı.
Kişinin kendisi olabilmesi ,potansiyelini açığa cikartabilmesi, kendisini fark etmesi için yazılmış bir kitap. 312 sayfa su gibi akıp gidiyor. Bol bol altını çizdim , notlar aldım. Kitapta bambaşka bir Doğan Cüceloğlu ile de tanıştım. Kendi hatalarından da bahsediyor. Kendi değişimini de anlatıyor. Okurken o da yaşamış o da boşluğa düşmüş diyorsunuz. Bitirirken de ve kitabı bitirdiğim gün vefat ettigi için kitapta gerçekleştirilemeyecek hayalleri kaldı. Öyleyse dedim ben öldüğüm de yarım kalacak şeyleri azaltmaliyim. Kendisi 18-20 li yaslardayken kendisine bugünkü haline mektup yazmadığı için pismandi. Ben yazmaya karar verdim. Hayallerimi, hedeflerini, bugünkü düşüncelerimi, 20 yıl sonra neler yapmış olmak istediğimi ve gelecekte asla unutmak istemediğim bazı değerleri hatırlatmak için.
Kitabın sonunda izlenecek filim kitap ve müzik tavsiyeleri veriyo .
Kitabın bütünü her kitabında olduğu gibi can ve biz bilinci üzerine kurulu.
Tavsiye ediyorum . doğan Cüceloğlunun ışığından faydalanmak isteyen herkes okumalı.

Rabbim mekanını cennet etsin. Sen de çok güzel yorumladın canım. Teşekkür ederim

Günaydın yeni kitabım Pal Sokağı Çocukları.
Şah Mat duruyor kitaplıkta onu aldım ilk elime sonra dedim Da Vinci Şifresinin üzerine biraz ara vereyim arka arkaya bu tarz olmasın.
Pal Sokağı Çocukları kitabını alalı belki de iki yıl olmuştur ama bir türlü elim gitmedi şubatı bununla kapatayım dedim

Pal sokağı çocuklarının çocuk kitabı olanı okumuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…