- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Anna olmayan sayfaları okumayacağım karar verdimE ben Da Vinci'yi okudum 500 sayfa, ondan önce okuduğum 450. Demekki sizin Anna sıkıcı
Yaktı beniAnnafobi
Kopya çekerim senden
Suss aramızda duymasın
Senin için baktım şansa hiç banlanacak konu yokKopya çekerim senden
Suss aramızda duymasın
Çok güzel anlatmışsınDinle küçük adam - Wilhelm Reich
“Boks maçı yerine kitapçıya git, eğlence merkezlerine gitmek yerine uzak ülkelere seyahat et. Doğayı düzeltmeye çalışma, onu kavramayı ve korumayı öğren…”
Öncelikle kitapta bir öykü, kurgu olmadığından herkes benim kadar sevebilir mi bilmiyorum.
Fakat bu zamana kadar okuduğum incelemeler, aldığım tavsiye yorumları hep iyiydi, bende zaten çok beğendim.
Ufuk açıcı bir kitap.
Ağır eleştiri niteliğinde bir kitap. Topluma yararlı olabilmek adına hiç bir girişimde bulunmamış ama kendisini zirvede gören insanlara karşı yapılan eleştiri. Eleştiriden daha fazlası olarak aşağılama da yok değil. Bazı yerlerde yazarın kendi hayatında sindiremediği olaylara tepki verdiğini çok net anlıyorsunuz.
Sizinle konuşuyor gibi olan üslubu, hitap şekli, okurken sürekli kendinizi suçlar gibi bir hissettiriyor, ki bu bana göre bir artı.
Aslında kitap olması planlanmayan, bir makale olduğunu öğrendiğimde zihnimde her şey yerine oturdu.
Kaleme alındığı 1940 lı yıllardan bu yana insanlık adına hiç bir şeyin değişmediğini acı acı okudum.
Psikolog Wilhelm Reich tarafından, özgürlükçü sosyalist siyasi felsefesini, özellikle de işçi sınıfının kurtuluşa ulaşmanın tek yolu olarak doğrudan eyleme ilişkin görüşlerini ana hatlarıyla anlatan 1945 tarihli bir makaledir.
Çapraz okuma çok güzel oluyo. Ben de başta senin gibi düşünmüştüm ama başlayınca kamciliyo . Kesinlikle denemelisinizAynı anda birkaç kitap nasıl okuyorsunuz kızlar ben hiç denemedim ama yapamam sanırım
Kız hiç ban yemedim ki gitsem 1-2 gün giderim o da çare değilSenin için baktım şansa hiç banlanacak konu yok
Son pişmanlık neye yararYaktı beniben yarın bdv deyim. Elbet bulurum dişime göre bişey
Çok üzüldüm bendeKızlar Doğan Cüceloğlu vefat etti.mekani cennet olsun. Var mısın kitabını bitirdim. Vefatla birlikte beni oldukça etkiledi. Yarın incelemesinden bahsedicem Şubat'ın 3. Kitabı bitti
Ay sonuna kadar biter de bana lütfen çok ihtiyacım var bunu duymayaSon pişmanlık neye yarar
Her şeyin bedeli vaarrr
Çok üzüldüm bendemekanı cennet olsun inşallah
Ay sonuna kaallmmaaazzzz bir gaza bakarAy sonuna kadar biter de bana lütfen çok ihtiyacım var bunu duymaya
Ay sonuna kaallmmaaazzzz bir gaza bakar
Hafta sonu bu işi bitiriyoruz
Nasıl yaptığını açıklar mısın biraz?Çok güzel anlatmışsın
Çapraz okuma çok güzel oluyo. Ben de başta senin gibi düşünmüştüm ama başlayınca kamciliyo . Kesinlikle denemelisiniz
Evet maalesef çok üzüldüm çok değerli bir insandıKızlar Doğan Cüceloğlu vefat etti.mekani cennet olsun. Var mısın kitabını bitirdim. Vefatla birlikte beni oldukça etkiledi. Yarın incelemesinden bahsedicem Şubat'ın 3. Kitabı bitti
Calci geldiğinde karşılıklı birbirimize düz gidiyoruz sonra karşılıklı birbirimizi şikayet ediyoruz ve ban ban ban yine fışkırıyürKız hiç ban yemedim ki gitsem 1-2 gün giderim o da çare değil
Pişt beraber ban yemeye var mısın? Ben de hiç ban yemedimKız hiç ban yemedim ki gitsem 1-2 gün giderim o da çare değil
Bugün benim de canım hiçbir şey yapmak istemedi bı sersemlik var üstümdetopikte okuyamama salgını var
Ya bu hafta anna bitsin artik istiyorum. Subatin son haftasi bi kitap daha okumak iyi gelecek banaAy sonuna kaallmmaaazzzz bir gaza bakar
Hafta sonu bu işi bitiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?