Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel anlatmışsın
Aynı anda birkaç kitap nasıl okuyorsunuz kızlar ben hiç denemedim ama yapamam sanırım
Çapraz okuma çok güzel oluyo. Ben de başta senin gibi düşünmüştüm ama başlayınca kamciliyo . Kesinlikle denemelisiniz

Yaktı beni ben yarın bdv deyim. Elbet bulurum dişime göre bişey
Son pişmanlık neye yarar
Her şeyin bedeli vaarrr
Kızlar Doğan Cüceloğlu vefat etti.mekani cennet olsun. Var mısın kitabını bitirdim. Vefatla birlikte beni oldukça etkiledi. Yarın incelemesinden bahsedicem Şubat'ın 3. Kitabı bitti
Çok üzüldüm bende mekanı cennet olsun inşallah

Kızlar Doğan Cüceloğlu vefat etti.mekani cennet olsun. Var mısın kitabını bitirdim. Vefatla birlikte beni oldukça etkiledi. Yarın incelemesinden bahsedicem Şubat'ın 3. Kitabı bitti
Evet maalesef çok üzüldüm çok değerli bir insandı Mekanı cennet olsun

topikte okuyamama salgını var
Bugün benim de canım hiçbir şey yapmak istemedi bı sersemlik var üstümde Zar zor da olsa Sabahattin Ali sırça köşke başladım 75. Sayfadayim. Kitap kısa kısa hikayelerden oluşuyor, hikaye kitabıymiş. Set olarak aldığım için bilmiordum. Romanlara alıştığım için pek açmadı ama yine de bazı hikayeler anlamlı ve güzeldi. Yarın bitirince karara varacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…