Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
‼ Mayıs Ortak Okuması için tavsiyeleriniz bekliyorum ‼
Tolstoyun itiraflarım diye bi kitabi varmis 95 sayfa gozukuyo. Belki anna yi neden bu kadar uzun yazdigini itiraf eder bu kitapta

Hoş buldum canım benim. Nasılsın. Yeni bir şeyler örüldü mü
İyiyim çok şükür bu hafta canlı derslere başladık yoğundu, örgü yü de boşladım o yüzden. Bi de kitap okumaya ağırlık vereyim diye beklemeye aldım örgüyü. Bu ayın 4.kitabını okuyorum ay bitmek üzere sen nasılsın

Ben de iyiyim. Kitap okumaya ağırlık verdim ben de. Bir süre örgü örmüyorum bileğimi dinlendirmek için

ya harikasınız ne güzel istikrarlı olmanız . bildirim gelmeyince ve bende pek girmeyince bıraktım ama asıl sorun bilgisayarda çok işlerimin olması ve tam bir telefon bağımlısıyım araştırma yapmayı yeni şeyler bulmayı seviyorum gözüm de çok yoruluyor bir türlü kitap okuyamıyorum ne yapsam ne etsem puf

Ay sonu bildirim yapmış olursanız listeye alırım. Böylece her sabah etiketlenirsiniz

Ben okudum 2 yıl önce ve çok etkilenmiştim eşim kendisi için almıştı önce ben başlayınca sıraya girmek zorunda kaldı

Anna ne durumda
Kendine Ait Bir Oda bitti benim
710 a geldim biraz daha okuyamayacağım. Araya sıkıştırıyım bunu dedim. Kendine ait bir oda ilk bölümde sıktı beni baya zor okudum ama sonra açıldı sevdim anna olmasa jane austen ya da emily bronte okuyacaktım

Jane austen ben okuyacağım önümüzdeki aylardaç çok merak ediyorum onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…