evetBiz otomatik portakal dılındae bir de kırmızı pazartesi yi mi okuyacaktık
Evet ama o Mart ayına sarkar büyük ihtimalle :)Biz otomatik portakal dışında bir de kırmızı pazartesi yi mi okuyacaktık
Her gün 100 sayfa okumayı planlıyorum bende en geç salı bitsin istiyorum . 657 deyim biter mi acabaevet
hafta sonu annayı bitirirsem pazartesi birine başlayabilirim
Biter, bitmeliHer gün 100 sayfa okumayı planlıyorum bende en geç salı bitsin istiyorum . 657 deyim biter mi acaba
Tolstoyun itiraflarım diye bi kitabi varmis 95 sayfa gozukuyo. Belki anna yi neden bu kadar uzun yazdigini itiraf eder bu kitapta‼ Mayıs Ortak Okuması için tavsiyeleriniz bekliyorum ‼
Sınırı 250 sayfa olarak belirledimTolstoyun itiraflarım diye bi kitabi varmis 95 sayfa gozukuyo. Belki anna yi neden bu kadar uzun yazdigini itiraf eder bu kitapta
İyiyim çok şükür bu hafta canlı derslere başladık yoğundu, örgü yü de boşladım o yüzden. Bi de kitap okumaya ağırlık vereyim diye beklemeye aldım örgüyü. Bu ayın 4.kitabını okuyorum ay bitmek üzereHoş buldum canım benim. Nasılsın. Yeni bir şeyler örüldü mü
İyiyim çok şükür bu hafta canlı derslere başladık yoğundu, örgü yü de boşladım o yüzden. Bi de kitap okumaya ağırlık vereyim diye beklemeye aldım örgüyü. Bu ayın 4.kitabını okuyorum ay bitmek üzeresen nasılsın
Ne örüyorsunuz kızlar? Ben de punch işleyeceğim ah bir bebeğim gelse ona neler örerimBen de iyiyim. Kitap okumaya ağırlık verdim ben de. Bir süre örgü örmüyorum bileğimi dinlendirmek için
Ben amigurumi örüyorum ama bu sıralar ara verdimNe örüyorsunuz kızlar? Ben de punch işleyeceğim ah bir bebeğim gelse ona neler örerim
Ay sonu bildirim yapmış olursanız listeye alırım. Böylece her sabah etiketlenirsinizya harikasınız ne güzel istikrarlı olmanız . bildirim gelmeyince ve bende pek girmeyince bıraktım ama asıl sorun bilgisayarda çok işlerimin olması ve tam bir telefon bağımlısıyım araştırma yapmayı yeni şeyler bulmayı seviyorum gözüm de çok yoruluyor bir türlü kitap okuyamıyorum ne yapsam ne etsem puf
kitap bitirme olarak mı bildirim yeniyim bilmiyorum da hihiAy sonu bildirim yapmış olursanız listeye alırım. Böylece her sabah etiketlenirsiniz
İlk sayfayı okudunuz mu ?kitap bitirme olarak mı bildirim yeniyim bilmiyorum da hihi
Ben okudum 2 yıl önce ve çok etkilenmiştim eşim kendisi için almıştı önce ben başlayınca sıraya girmek zorunda kaldıİçimdeki Müzik
11 yaşında Engeli bulunan Melody konuşamıyor, hareket edemiyor. Tekerlekli sandalyesinde birinin yardımı olmadan hiç bir işini yapamıyor. Bu küçük kızın içinde kimsenin tahmin edemeyeceği kadar bu dünyası var. Yaşı geldiğinde okula başlıyor. Okulda yaşadığı zorlukları ve ailesi ile yaşadıkları zorlukları kendi penceresinden bize aktarıyor. Çok fazla spolier verme istemiyorum ama bence okunması gereken bir kitap
Anna ne durumdaİyi akşamlar herkese. Esgar Alan poe Morgue Sokağı Cinayetini okumaya başlıyorum pdf olarak.
710 a geldimAnna ne durumda
Kendine Ait Bir Oda bitti benim
Jane austen ben okuyacağım önümüzdeki aylardaç çok merak ediyorum onu710 a geldimbiraz daha okuyamayacağım. Araya sıkıştırıyım bunu dedim. Kendine ait bir oda ilk bölümde sıktı beni baya zor okudum ama sonra açıldı sevdim anna olmasa jane austen ya da emily bronte okuyacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?