Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde seni özledik Evet her şeye zaman gerek, inşallah çok daha güçlü döneceksin

yaa merak ediyorum bende Bosna savaşını ama şu an bünyem kaldırmaz sanırım uzun süre.
3 kitap var bununa ilgili bildiğim
1. İncir Kuşları
2. Meyra
3. Saklı Gül

Beni en etkileyeni 4 5 yaşındaki çocuklara bile tecavüz ediyorlar ve bunu annelerin babaların gözlerinin önünde yapıyorlar. Ve yüzlerce kez tecavüze uğruyor o minik beden. Artık kaldıramıyor ve ölüyor. Ölüsü soğmamış diyerek işkenceye devam ediyorlar

Son düzenleme:
yaaa nasıl okudun onu

yaaa nasıl okudun onu
Daha fenaları da var içinde. Ve ben bu soykırımı çok araştırmıştım. Sırplar bu konuda suçlu sayılmadı. Ceza almadı. Tazminat ödemedi. O soykırımı yapan komutanlar askerler tutuklanmadı.
Mezarları belli olmasın diye toplu mezardaki cesetlerin yerini birden fazla değiştirdiler. Günümüzde hala kinlikleri belli olmayan kemik parçaları var. Çünkü insanları parçalara ayırıp gömmüşler

Hayırlı cumalar canlar
Temsili değil gerçek biz
Tekrar hoşgeldin canım benim
Selammm, hastanede idim yenice geldim sabah yazamadım o yüzden
Canım hayırdır neden gittin?
Bu kadarı bile göğsüme oturdu kitabı asla okuyamam sanırım

Lise ve Üniversitede bu soykırımla ilgili araştırmalar yapmıştım. Gerçekten kan dondurucu ve maalesef yapanın yanına kalmış

Günaydın canım seni aramızda görmek güzel bir ara takıldım ben de okuyamadım ama şükür bu hafta toparladım. Da Vinci Şifresi sağ olsun epey sürükleyici bir kitaptı iki buçuk günde bitirdim onun verdiği enerjiyle Pal Sokağı Çocukları ve Genç Werther'in Acıları'nı da bitirdim

Hiç kimse ödevini yapmamıştır ve hocanın unutmasını bekliyordur
MelodiminEsi hocam ödevleri kontrol etmeyecek misiniz

İncir Kuşları
En net hatırladığım kitaplardan ve içimi en çok sızlatan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…