Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saklı Gül bir tık daha ayrıntıya girmiş
Asla okuyamam İncir Kuşları'nda bile sürekli rüyama girmişti

Geçen gün bi arkadaşımla sohbet ediyorduk o da iyi bir okuyucudur ama uzun süredir okumuyor. Neden falan diye sorunca kitaplar genelde mutsuz ve hüzünlü oluyor dedi Hatta bana en sevdiğin kitapları söylesene dedi ve hepsinde çokça mutsuzluk örnekleri saydı
Benim de canımı sıktı sanırım kendisini dövmem gerekiyor

Kitap okurken neresinden baktığımız da önemli bence. Evet genel olarak baktığımızda hayatın gerçekleri böyle. Toz pembe olsa keşke her şey. Ama savaş var katledilen insanlar var. Biz sıcak evimizde ailemizle birlikte otururken ne acılar çeken insanlar var. Şahsen ben okuyup bilmeyi tercih ediyorum :)
Ama arkadaşının da bakış açısı bir yandan doğru

Ben de aynı şeyleri dedim kendilerine:)) Okumamana bahane bulmaya çalışma döverim de dedim

Ben de aynı şeyleri dedim kendilerine:)) Okumamana bahane bulmaya çalışma döverim de dedim
Benim eşimin bahanesi de şey; lise zamanında çok okurmuş. Edebiyat hocası sürekli kitap ödevi verince kitap okumaktan nefret etmiş.
Dedim bizde de tam tersi edebiyat hocam bize kitap okuttuğu için ben okumaya alıştım dedim. Bahane popoya benzer, o da herkeste vardır

Yaaa hahhahahha çok güldüm bunaaaa niye ya herkes Anna okuyordu Anna batağına düşmüştünüz hani
Ben yokken bataklara düşmüşler. halbuki ben çok hızlı okudum Annacığımı. Histerik kadın ya. Aşk diye diye neler yaptı

Ben yokken bataklara düşmüşler. halbuki ben çok hızlı okudum Annacığımı. Histerik kadın ya. Aşk diye diye neler yaptı
Ben sizin yorumlarınızı okurum böylece okumuş kadar olurum bu kadar kişiye gına geldiyse ben hiç okumaya yeltenmeyeyim

Doğru demiş aslında arkadaşın. Sonu hep sızı hüsran genelde hatta geçen annemle bunun muhabbeti geçti ama dizi üzerinden. Bı dziideki başrol karakteri sinir bozmaya bire bir arada denk geliyorum ayarım bozuluyo değiştiriyorum insan niye bunu izler ki gerim gerim gerilmek için mi dedim ama şöyle bi durum da yaşadım mesela okuduğm bazı kitaplarda bahsi geçen savaşlarda insanların çektiği zorluklar, hep bi korku, kaos, köşe başı yabancı askerler vs. okurken yaşadım resmen ve içinde yaşadığımız döneme, halimize şükrettim Rabbim göstermesin beterini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…