Asla okuyamamSaklı Gül bir tık daha ayrıntıya girmiş
Kitap okurken neresinden baktığımız da önemli bence. Evet genel olarak baktığımızda hayatın gerçekleri böyle. Toz pembe olsa keşke her şey. Ama savaş var katledilen insanlar var. Biz sıcak evimizde ailemizle birlikte otururken ne acılar çeken insanlar var. Şahsen ben okuyup bilmeyi tercih ediyorum :)Asla okuyamamİncir Kuşları'nda bile sürekli rüyama girmişti
Geçen gün bi arkadaşımla sohbet ediyorduk o da iyi bir okuyucudur ama uzun süredir okumuyor. Neden falan diye sorunca kitaplar genelde mutsuz ve hüzünlü oluyor dediHatta bana en sevdiğin kitapları söylesene dedi ve hepsinde çokça mutsuzluk örnekleri saydı
Benim de canımı sıktı sanırım kendisini dövmem gerekiyor
Ben de aynı şeyleri dedim kendilerine:)) Okumamana bahane bulmaya çalışma döverim de dedimKitap okurken neresinden baktığımız da önemli bence. Evet genel olarak baktığımızda hayatın gerçekleri böyle. Toz pembe olsa keşke her şey. Ama savaş var katledilen insanlar var. Biz sıcak evimizde ailemizle birlikte otururken ne acılar çeken insanlar var. Şahsen ben okuyup bilmeyi tercih ediyorum :)
Ama arkadaşının da bakış açısı bir yandan doğru
Benim eşimin bahanesi de şey; lise zamanında çok okurmuş. Edebiyat hocası sürekli kitap ödevi verince kitap okumaktan nefret etmiş.Ben de aynı şeyleri dedim kendilerine:)) Okumamana bahane bulmaya çalışma döverim de dedim
Yaaa hahhahahha çok güldüm bunaaaaHiç kimse ödevini yapmamıştır ve hocanın unutmasını bekliyordur
MelodiminEsi hocam ödevleri kontrol etmeyecek misiniz
Ben yokken bataklara düşmüşler. halbuki ben çok hızlı okudum Annacığımı. Histerik kadın ya. Aşk diye diye neler yaptıYaaa hahhahahha çok güldüm bunaaaaniye ya herkes Anna okuyordu Anna batağına düşmüştünüz hani
Ben sizin yorumlarınızı okurum böylece okumuş kadar olurumBen yokken bataklara düşmüşler. halbuki ben çok hızlı okudum Annacığımı. Histerik kadın ya. Aşk diye diye neler yaptı
HoşgeldinGünaydınlar kitap kurtları
Eki Görüntüle 2785827
@_Reyyan
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Samsonn
@astrojurnal
@JES
@elektra
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Night owl
D dolunay10
@Tosun Pasa
pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Bonus
@eylulcmre
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight girmeyi unutmamışsın ama buraya da uğramamışsın ben yokken
@dayler dayler
@Jasminla
biz çok erken başladık
Doğru demiş aslında arkadaşın. Sonu hep sızı hüsran genelde hatta geçen annemle bunun muhabbeti geçti ama dizi üzerinden. Bı dziideki başrol karakteri sinir bozmaya bire bir arada denk geliyorum ayarım bozuluyo değiştiriyorum insan niye bunu izler ki gerim gerim gerilmek için mi dedimAsla okuyamamİncir Kuşları'nda bile sürekli rüyama girmişti
Geçen gün bi arkadaşımla sohbet ediyorduk o da iyi bir okuyucudur ama uzun süredir okumuyor. Neden falan diye sorunca kitaplar genelde mutsuz ve hüzünlü oluyor dediHatta bana en sevdiğin kitapları söylesene dedi ve hepsinde çokça mutsuzluk örnekleri saydı
Benim de canımı sıktı sanırım kendisini dövmem gerekiyor
Bizi dinleyecekmiş
Hoş buldum canımHoşgeldinsözümü tutuyorum biri bitti ikinci ve üçüncü kitabım da bitmek üzere ay bitmeden bitircem inşallah
Hiç kaçış yok mu bu saatten sonrabiz çok erken başladıkbir kaç gün bekleseydik düşmezdik bu tuzağa
Uzun uzun düşünelim bunuBizi dinleyecekmişkolay yoldan kaçış. Cezasını size bırakıyorum
Bizi dinleyecekmişkolay yoldan kaçış. Cezasını size bırakıyorum
Hahhaha
yok gibiHiç kaçış yok mu bu saatten sonra
hemen o Anna okunacak
sayfa sınırı koyalım‼ Mayıs Ortak Okuması için tavsiyeleriniz bekliyorum ‼
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?