Hastanedeyim canım. Geç de olsa günaydın
@samdan
@Tosun Pasa
@astrojurnal
@elektra
@benneyanginlargordum
@JES
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
Bonus
@Samsonn
@Otrera
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@mehlika nur
Gunaydin
@samdan
@Tosun Pasa
@astrojurnal
@elektra
@benneyanginlargordum
@JES
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
Bonus
@Samsonn
@Otrera
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@mehlika nur
Canım günaydın. Siteye giremiyorum. 2 gündür baş ağrım vardı okuyamadım. Dün gece okudum biraz ama bitmedi.
Gunaydin herkese. Ben bu ara hic kitap okuyamadim, ufaklik dis cikariyor ve geceleri uyumuyor. Bu ay bitmeden Annayi bitiririm umarim
Geçmiş olsun hepinizeHastanedeyim canım. Geç de olsa günaydın
@samdan
@Tosun Pasa
@astrojurnal
@elektra
@benneyanginlargordum
@JES
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
Bonus
@Samsonn
@Otrera
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@mehlika nur
yakalandımHer etikette beni bi başkasının yanına yabuşturuyosun sınıfa kaynaşayım diye farketmiyorum sanma
Canım günaydın. Siteye giremiyorum. 2 gündür baş ağrım vardı okuyamadım. Dün gece okudum biraz ama bitmedi.
buna karikatürüm varTee geçen gece yarım yamalak bir sayfa okudum dün gecede okuyamadım hiç.
Bekliyorun belki ilham gelir
Adam bos yasiyor bosLevinin saçmaladığı yerleri atlaadam ya boş konuşuyor ya boş düşünüyor
Canım bilmiyorum ki. Baş ağrım vardı. Korona nın ilk belirtisi bende baş ağrısıydı o yüzden korktum yine mi bulaştı diye.Günaydın limonsuzum nen var?
Ben de cok etkilenmistim bu kitaptan. Harika bir kurgu ama bir o kadar da gerçeklik var icinde.1984
#okudumbitti
Bir diktatörlük anlatiliyo ama düşünceleri bile kontrol edebilen bi diktatörlük. Düşünce polisi, ajanlar, casus yetiştirilen çocuklar, sizi her daim izleyen ve duyan tele ekranlar... Düşünce suçunu ve isyan çıkmasını engelleyecek yenidil üretmek daha doğrusu Varolan dili yok etmek. Bilim özgürlük gibi kelimelerin olmadığı bir dil. Buna rağmen rüyalarımızda gördükleriniz hatta sayikladiginiz için tutuklanqbilirsiniz. Çift düşün tekniğiyle aptallaatirilan ve düşünce yetisi elinden alınan insanlar ve buna rağmen zaman zaman düşünebilirsiniz ve o zaman başınıza geleceklere katlanmak zorundasınız kurtulusunuz yok. Kölelik özgürlüktür.
Tüm bu olaylar Winston karakteri çevresinde ele alınmış. Zamanında yasaklı kitaplar arasindaymiş 1984 . Ben çok severek okudum. Sadece roman olarak degerlendirince bile etkileyici ki insan okuyunca daha fazlasını buluyo.
Evet gerçekten çok etkileyici.dusunmekten korkan ve nesiller geçtikçe düşünemez olan bir toplum oluşturma çabası. İnsan okurken kendi içinde bulunduğu toplumla özdeşlik kuruyo maalesefBen de cok etkilenmistim bu kitaptan. Harika bir kurgu ama bir o kadar da gerçeklik var icinde.
Canım bilmiyorum ki. Baş ağrım vardı. Korona nın ilk belirtisi bende baş ağrısıydı o yüzden korktum yine mi bulaştı diye.
Bide atlattığımdan beri baş ağrılarım eskisinden daha şiddetli oluyor. Acaba bi hasar mı bıraktı diye düşündüm
Gecmis olsun canim ❤Canım bilmiyorum ki. Baş ağrım vardı. Korona nın ilk belirtisi bende baş ağrısıydı o yüzden korktum yine mi bulaştı diye.
Bide atlattığımdan beri baş ağrılarım eskisinden daha şiddetli oluyor. Acaba bi hasar mı bıraktı diye düşündüm
Keske kurmasaydik, keske gerçekten demokrasi ve insan haklarinin gecerli oldugu bir toplum olabilseydik...Evet gerçekten çok etkileyici.dusunmekten korkan ve nesiller geçtikçe düşünemez olan bir toplum oluşturma çabası. İnsan okurken kendi içinde bulunduğu toplumla özdeşlik kuruyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?