- 12 Haziran 2019
- 19.778
- 122.004
- 598
- 37
Ay inşAllah dediğin gibi olur ve geçer bonusum. Korkutuyor valla.Ah limonsuzum 2 ay oldu ancak geçicek işte etkileri.
Geçirmeyenlerinde var baş ağrısı havada etkiliyor.
Size hacamat diye diye dilimde tüy bitti :)
Canim cok gecmis olsun. Koronanin etkileri aylarca surebiliyormus malesefCanım bilmiyorum ki. Baş ağrım vardı. Korona nın ilk belirtisi bende baş ağrısıydı o yüzden korktum yine mi bulaştı diye.
Bide atlattığımdan beri baş ağrılarım eskisinden daha şiddetli oluyor. Acaba bi hasar mı bıraktı diye düşündüm
Sopasi da var
Sağol canımCanim cok gecmis olsun. Koronanin etkileri aylarca surebiliyormus malesef
Çok geçmiş olsun canımCanım bilmiyorum ki. Baş ağrım vardı. Korona nın ilk belirtisi bende baş ağrısıydı o yüzden korktum yine mi bulaştı diye.
Bide atlattığımdan beri baş ağrılarım eskisinden daha şiddetli oluyor. Acaba bi hasar mı bıraktı diye düşündüm
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunCanım bilmiyorum ki. Baş ağrım vardı. Korona nın ilk belirtisi bende baş ağrısıydı o yüzden korktum yine mi bulaştı diye.
Ben başladım canımKızlar otomatik portakal a başlayan var mı
Nasıl gidiyor canım bende bugun başlamayı düşünüyorumBen başladım canım
kaçıncı sayfadasun çilekeş arkadaşımGünaydınnnnn
Ben hala Anna'dayım
benim de 3 ay oldu atlatalı. Hala ağrılarım geçmedi canım. Koku duyum dahi tam gelmedi henüz.Canım bilmiyorum ki. Baş ağrım vardı. Korona nın ilk belirtisi bende baş ağrısıydı o yüzden korktum yine mi bulaştı diye.
Utanarak söylüyorum 450kaçıncı sayfadasun çilekeş arkadaşım
650deyim canım. can havliyle pazara bitirmeye çabalıyorum.Utanarak söylüyorum 450
Levin yüzünden hepSen kaçıncı sayfadasın canım
iyi gidiyor merak uyandırıyor, yavaş gidiyorum ama Anna dan sonra daha sakin ilerliyorum.Nasıl gidiyor canım bende bugun başlamayı düşünüyorum
Aynen ben de bir an önce bitirmek istiyorum650deyim canım. can havliyle pazara bitirmeye çabalıyorum.
Ben yaptırıyorum. hicri günü bekliyorum. İlk kez yaptıracağımAh limonsuzum 2 ay oldu ancak geçicek işte etkileri.
Geçirmeyenlerinde var baş ağrısı havada etkiliyor.
Size hacamat diye diye dilimde tüy bitti :)
Beeennn benKızlar otomatik portakal a başlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?