Sevgili okursever arkadaşlarım merhaba. Dostoyevskinin yeraltından notlar kitabına başlayıp 32 sayfasını okudum. Kitap biraz karışık. Bu sebeple bitirip öyle Bi kaç cümle yazabilirim sanırım hakkında. Tatlı rüyalar diliyorum hepinize
iyi geceler kitap sevdalıları
Ben çoğunlukla bu saatlerde kitap okuyabiliyorum. Şimdi bile uyandı oğlum emiyor. Haliyle iki paragraf okuduğumda uykum geliyor. Olabildiğince ilgimi çekecek ve uykumu getirmeyecek kitaplar okumaya çalışıyorum. Mesela ben annaya başlayasam 1 senede anca biterdi sanırım
Selammın hello kitap kurtları
Benim okuma saatlerim. Bu gece biraz erken başladım okumaya. İyi hissetmek e devam ediyorum. Yanına Serenad başladım. Serenad iyi gidiyor araya aldığıma sevindim. İyi hissetmek daha öncede yazdığım gibi alıp 100 sayfa okuyayayım kenara koyayım kitaplardan değil. Onuda yarıya getiririm. Şubat ayında bitirmek isterdim ama olmayacak sanki. Kaldı üç gecem. Bakalım Serenad belki biter sürpriz bir şekilde. hadi iyi geceler ben kitaba akmaya gidiyorum.
iyi geceler kitap sevdalıları
Ben çoğunlukla bu saatlerde kitap okuyabiliyorum. Şimdi bile uyandı oğlum emiyor. Haliyle iki paragraf okuduğumda uykum geliyor. Olabildiğince ilgimi çekecek ve uykumu getirmeyecek kitaplar okumaya çalışıyorum. Mesela ben annaya başlayasam 1 senede anca biterdi sanırım