Allah kolaylık versin canımmBen de iyiyim. Malum yıl sonu kapatmaları
Dayanamadım pdf olarak yusuf atilgan canistan kitabina da basladimGercekten sacma bitti kitap. Neyse biz onumuze bakalim. Acimak kitabina devam ediyorum
Büyük ihtimal bende bu ay bitirememKızlar ben Otomatik Portakal'ı bıraktım Şeker Portakalı'na başladımçok ağır kitaplar okudum bu ay
Ağır gelir diye düşündüm. Bitiririm ama kafam almaz sanırım. Ahh Levin yaktın bizi varoluş sancılarınlaBüyük ihtimal bende bu ay bitiremem
Levin annadan daha histerik değil miydi yaAğır gelir diye düşündüm. Bitiririm ama kafam almaz sanırım. Ahh Levin yaktın bizi varoluş sancılarınla
Kızlar ben Otomatik Portakal'ı bıraktım Şeker Portakalı'na başladımçok ağır kitaplar okudum bu ay
Sayfa 76 okumaya devamBüyük ihtimal bende bu ay bitiremem
Ben daha 12Sayfa 76 okumaya devamyarın yada cumartesi sabah biter diye düşünüyorum
Da bu çocuklar ne yaşıyor böyle
Levin ve histerik duyguları olmalıymış kitabın adıLevin annadan daha histerik değil miydi ya]
İşte o yüzden bıraktım başlamadanSayfa 76 okumaya devamyarın yada cumartesi sabah biter diye düşünüyorum
Çok korkunç şeyler oluyorSayfa 76 okumaya devamyarın yada cumartesi sabah biter diye düşünüyorum
İlla portakal okuyacağım diyorsunKızlar ben Otomatik Portakal'ı bıraktım Şeker Portakalı'na başladımçok ağır kitaplar okudum bu ay
Ben pazartesi başladım ama yavaş okuyorum bir de.Ben daha 12
Evet bende başlayınca aslında bir sorguladım kendimi bu ay okumasamiydim diye ama bakalımLevin ve histerik duyguları olmalıymış kitabın adı
İşte o yüzden bıraktım başlamadan
Evet inanılmaz hemde, en çok konunun nereye bağlanacağını merak ediyorumÇok korkunç şeyler oluyorama yarım bırakmamak için bitirmek istiyorum
Kış ayında portakal olur amaİlla portakal okuyacağım diyorsun
Filmi de varBen pazartesi başladım ama yavaş okuyorum bir de.
Evet bende başlayınca aslında bir sorguladım kendimi bu ay okumasamiydim diye ama bakalım
Evet inanılmaz hemde, en çok konunun nereye bağlanacağını merak ediyorum
Ben okumuyorum o zaman bunuBen pazartesi başladım ama yavaş okuyorum bir de.
Evet bende başlayınca aslında bir sorguladım kendimi bu ay okumasamiydim diye ama bakalım
Evet inanılmaz hemde, en çok konunun nereye bağlanacağını merak ediyorum
Kitaptan sonra izleyeceğimFilmi de var
Keyifli bir şeyler al o zaman sende canım bitirirsin hem ay bitmedenBen okumuyorum o zaman bunuönümüzdeki ay başlayım
Sende diğer Portakal'ı okuBen okumuyorum o zaman bunuönümüzdeki ay başlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?