Çok geçmiş olsun tekrar. Çok sevindim. Vertigo gerçekten çok zor bir hastalıkDaha iyi canım bugün hastaneden çıkacak inşallah:) Haber bekliyorum hemen gidip almak için:)
Çok teşekkür ederim canım:)Çok geçmiş olsun tekrar. Çok sevindim. Vertigo gerçekten çok zor bir hastalıkBir ara bende de olmuştu Allah'tan kurtuldum ben.
Keyifli okumalar.
Ocak ayında okuduklarının bildirimini hala yapmadın. Bildirimi bu ay da yapmazsan listeden çıkarmak zorunda kalacağım üzülerek.
Takip açısından zor oluyor o yüzden aylık düzenli olarak bildirim yapılması gerekiyor. O ay okuyamamışsındır bu da sorun değil sadece mazeretini bildirmen yeterli. Hadi bildirimini yap listeden düşelimŞubat ayı okuduklarım ile birlikte yazmayı düşünmüştüm. Nasıl istersen canım. İstersen listeden çıkarabilirsin.
Herkese keyifli okumlar
Canım telefondan girmesi zor oluyor. O yüzden şubat ile birlikte gireyim dedim. Zaten hepi topu 3 kitap okudum. Şuan okuduklarımda bitmez muhtemelen.Takip açısından zor oluyor o yüzden aylık düzenli olarak bildirim yapılması gerekiyor. O ay okuyamamışsındır bu da sorun değil sadece mazeretini bildirmen yeterli. Hadi bildirimini yap listeden düşelim
Howl'un Kitap Bildirim Topiği 🏰
Merhaba kitap severler, Bu topik sadece bildirim içindir. Konuda sohbet etmek yasaktır. Bitirdiğiniz kitapları sıra numarasıyla eklemeniz lazım Sadece bitmiş kitapları yazın lütfen Hayırlı olsun :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: MART AYI LİSTESİ Kitap Sayfası...www.kadinlarkulubu.com
Tamam canım. Kaybolma bir yerlereCanım telefondan girmesi zor oluyor. O yüzden şubat ile birlikte gireyim dedim. Zaten hepi topu 3 kitap okudum. Şuan okuduklarımda bitmez muhtemelen.
hahahhaha iyi ki bırakmışım okumayıAnnem kürtaj olmadığı gün, bir cinayet işledi.
Onca yoksulluk varken
Kitap seçme konusunda üstün başarım var evet
Şey bu portakal değilhahahhaha iyi ki bırakmışım okumayı
Nedeğğnnnnn nedeğğğnnnnŞey bu portakal değil
aşırı sinir bozucuydu ben yarım bırakmıştım. filmini de devam ettiremedim.Otomatik Portakal bitti.
İlk sayfalarından itibaren içim acıyarak, dehşet içinde okudum.
Sonunun neye dayanacağını merak ettiğim için de bırakmadım. Ama hep aynı şeyler tekrar etmiş gibiydi malesef..
Ve çok şükür ki öyle olaylardan uzak bir ailede ve çevredeyim..
Aslında günümüzde benzeri olaylar yaşanıyor, kadın cinayetleri, yapılan istismarlar, hırsızlıklar vs vs.
Bunu yapanın dilinden okumak ve o anki duygusuzluğu, acımasızlığı ve malesef ki bundan korkunç bir mutluluk ve gurur duyması şok etti. Demekki cinayetler ve türlü kötülükler aynı psikoloji ile işleniyor.
Ve şunu çok düşündüm ; bu kötülükleri yapan insan da bir zamanlar masum bir bebekti ve çocuktu sonra bu hale nasıl gelebildi?
Ve şunu anladım gerçekten bir birey yetiştirmek onu topluma kazandırmak çok büyük ve kutsal bir vazife...
Benim yengemde var kadın belki de iki üç gün hiç kalkmadan yatıyorÇok teşekkür ederim canım:)
Ben etrafımda falan da hiç görmedim bu hastalığı. Duyuyordum ama bu kadar ağır bir durum olduğunu bilmiyordumİnşallah annemin de geçer seninki de bir daha hiç gelmez
İyiyim lesscigim bende seni gordugume sevındım gormuskende bır bıldırım bırakayım dedımbenneyanginlargordum kuzum nasilsin? Bildirimin gelince cok sevindim. Goremedim seni hic bu aralar
Ben de cok takip edemiyorum ama masallah sohbet bitmiyor burda hicİyiyim lesscigim bende seni gordugume sevındım gormuskende bır bıldırım bırakayım dedımgeldım kızlara bakıyorum, ne guzel gulmusler yine bir konuda Gule Gule yorum okuyordum
Sukur idare ediyorum yavrum, sen nasılsın?
Cocukların nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?