Günaydın gene çok güzel bir gün bugün
Kitaplarla doğayla dolu bit haftasonu olsun inşallah. Defolsun gitsin şu korona herkes normalleşsin. İyi haftasonları dilerim.
Adem'den Öncesine Dönüş bitti şükür. Kitap hakkında fikriniz olması adına kendi arkasındaki kısa özeti vereyim arkadaşlar. "Tarihten günümüze yaşamaya çalıştığımız coğrafya büyük bir şiddet sarmalı içinde kıvranmaktadır. Bu konudaki en büyük sorun ise dinsel ve seküler ayrımın yapılamamış olmasıdır. Ekonomik, politik ve toplumsal sebeplerden ötürü şiddete başvuran insan, ne yazık ki bunu dinsel bir ifadeyle etiketlemektedir. Sonuçta huzur ve esenlikle anılması gereken İslam dini, intihar bombacılarının dilinde şiddet içeren bir söz haline gelmektedir. Bu eser, son yıllarda yaşanan ve yaşanmakta olan şiddeti hayatımızın bir parçası haline dönüştürmemek adına okuyuculara yeni bir kapı aralamaktadır. "
Günaydın gene çok güzel bir gün bugün
Kitaplarla doğayla dolu bit haftasonu olsun inşallah. Defolsun gitsin şu korona herkes normalleşsin. İyi haftasonları dilerim.
Normalleşsek keşke ama biz daha normaliz haftasonu vs yasak yok parklar ormanlar kullanıma açık. Hava bugün güzel ve biz kendimizi hangi parka atsak diyoruz. Saat 11:16 beatitude Londra’dan bildiriyor Umarım tüm dünya normalleşir bir an önce.
Dün hiç kitap okuyamadım Şubat üç kitapla kapandı Mart iki kitapla başlayacak. Kızımla kucak kucağa koltukta sızmışız dün gece. Yatağa geçerken kitapları yanıma aldım ama okuyamadım uyku ağır bastı